Sztárok

Czippán Anett kiosztotta Berki Krisztiánt

A FEM3 Café két műsorvezetője között nem mindig felhőtlen a viszony. Csütörtök reggel Czippán Anett és Berki Krisztián addig csipkelődtek, míg Anettből egy keményebb beszólás is kibukott.

Csütörtök reggel a FEM3 Caféban Czippán Anett és műsorvezetőtársa, Berki Krisztián egy személyiségelemzővel beszélgettek, a központban pedig megszokott módon az Éden Hotel házigazdája állt. A szakember Berki Krisztiánt elemezte, az elhangzottakról pedig Czippán Anettnek is megvolt a véleménye. Először csak kicsit kóstolgatta Berkit. Szóba került, hogy a férfi hogyan válogatja meg az őt körülvevő embereket, Berki pedig elmondta, általában mások többet tesznek azért, hogy vele lehessenek, mint ő. Ekkor Czippán Anett érezhetően egy kicsit feldúltan kérdezte meg tőle: “Ezen nem óhajtasz változtatni?”

Azonban amikor a szerelemre terelődött a szó, még jobban kiosztotta az Éden Hotel műsorvezetőjét, aki megemlítette, hogy szereti a szép nőket. Anett felcsattant, és egy pillanat alatt leoltotta a macsót. “Neked a szerelem azt jelenti, hogy meglátsz egy csinos hölgyet, és azonnal azt mondod, szerelmes vagy. Neked ez a szerelem”bukott ki FEM3 Café háziasszonyából. Berki Krisztiánnak persze rosszulesett a megjegyzést, aminek hangot is adott, mielőtt folytatták volna a beszélgetést a szakértővel.

Nóci szerint Stohl miatt rúgták ki az RTL Klubtól. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top