Sztárok

Éden Hotel: ezért rettegnek Berki Krisztiántól

Berki Krisztiánból nem fogunk hiányt szenvedni a következő hetekben, február 23-án indul ugyanis az Éden Hotel. A TV2 műsorvezetője a három hónapos forgatás alatt olyan mély nyomokat hagyott a játékosokban, hogy a mai napig félnek tőle.

Mint vérbeli Éden Hotel-rajongó, nagyon kíváncsian várom a valóságshow új szériáját Berki Krisztiánnal a TV2-n, úgy érzem, a két jelenség tökéletesen kiegészíti egymást. A műsor házigazdája is élvezte új szerepét. “Meg kellett tanulnom, hogyan kell egy felkonfot megcsinálni és hogyan kell egy műsort levezényelni, de azt hiszem, ez jól sikerült. A játékosokban még most, a forgatás után is megvan a tisztelet felém, félnek tőlem, hiszen amikor én feltűnök a színen az Éden Hotelben, akkor biztos, hogy történik valami” – kezdte a roppant szerény Berki Krisztián, aki arról is beszélt, mennyire sikerült távolságot tartania a versenyzőktől. “Anno egy futballklub vezetője voltam, akkor sem voltam szurkoló. Profinak kell lenni, ami azt is jelenti, hogy a műsorvezető nem kerülhet közel a játékosokhoz” – vont párhuzamot a foci és a luxusreality között.

Megnézem
Összes kép (1)

 (Galériánkra kattintva megnézheted az első hét beköltözőit)

A TV2 műsorvezetője számára a forgatás során a legnagyobb nehézséget az okozta, hogy hosszabb időre el kellett válnia Natasa Zselykétől“A kislányom három hónap alatt többet fejlődött, mint én. Már beszél, egyedül eszik, sok dolgot már egyedül meg tud csinálni. Annyit változott ez idő alatt, hogy ez számomra is meglepő. Nagyon jó érzés ezt látni, és Pamelára is nagyon büszke vagyok, hogy egyedül végigcsinálta ezt a nyolcvan napot” – büszkélkedett el a Nők Lapja Cafénak az “apuka” Berki Krisztián.

A videóra kattintva megnézhetsz néhány részletet a hamarosan induló Éden Hotelből

Ha pedig kíváncsi vagy a hotel lakóira, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top