Sztárok

Nem Danics Dóra a partidrog egyetlen híres áldozata

Danics Dóra megrázó történetről számolt be Facebook-oldalán. Az X-Faktor nyertesének italába partidrogot csempésztek, amitől rosszul lett, és összeesett. Ám sajnos nem ő az egyetlen hazai sztár, akivel ilyesmi történt.

Ganxsta Zolee nem tudott színpadra állni

Az énekes tavaly februárban kényszerült magyarázkodni azt követően, hogy rosszullét miatt nem tudott koncertet adni Veszprémben. Ganxsta Zolee a fellépés előtt olyan állapotba került, hogy képtelen volt kimenni a színpadra, zenésztársai vitték haza. Az eset után Zolee a Facebookon kért bocsánatot rajongóitól: “Kötelességemnek érzem, hogy elnézést kérjek tőletek. Nem tudom, mi történt velem, csak sör által nem illik így beb…ni, úgyhogy szerintem valaki beledobott valamit a piámba. Kárpótollak benneteket, megígérem. Sajnálom, őszintén.”

Fotó: Ganxsta Zolee Facebook oldala
Fotó: Ganxsta Zolee Facebook-oldala

Mészáros Árpád Zsolt a kórházban ébredt

A Budapesti Operettszínház tagja, Mészár Árpád Zsolt másfél évvel ezelőtt vált partidrog áldozatává. A színész egy szórakozóhelyen bulizott, amikor eszméletét vesztette, ezt követően csak arra emlékszik, hogy egy kórházi ágyon tért magához, ráadásul kirabolták, telefonját, pénzét is elvették. “Az volt a nagyon nagy botorság tőlem, hogy ott volt nálam több százezer forint, ezt nyilvánosan kezeltem és emiatt jó prédának tűnhettem” – nyilatkozta az eset után a Reflektorban MÁZS.

Orosz Barbi rosszkor volt rossz helyen

A Tűsarok műsorvezetőjének tavaly tavasszal volt Dancsi Dóráéhoz hasonló szörnyű élményben része. Barbara, aki az egészséges életmód híve, sokat sportol és csak ritkán iszik alkoholt, egy zártkörű partin koccintott borral, amiről kiderült, partidrogot kevertek bele. “Éjjel, otthon rám tört a hányinger, a gyomorfájdalom és az emlékképeim is összezavarodtak kissé. A stábommal másnap kora reggeltől késő estig forgattuk a műsoromat, de olyan rosszul voltam, hogy azt hittem, nem is tudom végigcsinálni a napot” – mesélt akkor a történtekről Orosz Barbi a Borsnak.

Hat magyar sztár, akik partidrog áldozatává váltak

Dévényi Tibi bácsi többé nem iszik ismeretlen eredetű italból

A Három kívánság egykori műsorvezetője jó ideje retro-DJ-ként járja az országot, a zenélésnek pedig az árnyoldalával is meg kellett ismerkednie. Az egykori tévés egyik fellépésén kortyolt bele egy elé tett koktélba, amitől azonnal rosszul lett. “Csak pár kortyot ittam belőle, és nagyjából három perc múlva forogni kezdett velem a világ. Tudtam, hogy nagy baj van, mert máskor ennyitől még hasonlót sem éreztem. Legalább tíz percig nagyon szédültem, sok vizet ittam, hogy felhíguljon a szer. Azóta tanultam ebből; soha többé nem fogadok el italt senkitől” – árulta el az eset után a Blikknek.

Müller Attilának szívritmuszavara lett

A műsorvezető az ügyeleten kötött ki azt követően, hogy amfetamint kevertek az italába egy vidéki szórakozóhelyen. “Az ismerőseim ismerősei nyomtak nevetve a kezembe egy poharat, amit alaposan meghúztam. Utólag furcsa volt, hogy cinkosan összenevettek, ám csak akkor lettem rosszul, amikor már hazaértem. Nem gondoltam, hogy nagy lehet a baj, de egy idő után nem bírtam tovább, kihívtam az ügyeletet, annyira rosszul lettem. Az orvos vonakodva jött, azt hitte, csak hisztizek, de amikor csinált egy EKG-t, elkerekedett a szeme, olyan szívritmuszavarom volt. Azonnal bevitetett a detoxikálóba, ahol a vizsgálat kiderítette, hogy olyan mennyiségű amfetamin volt a szervezetemben, ami akár az életembe is kerülhetett volna” – vallott élete egyik legrosszabb élményéről Müller Attila a Hír24-nek.

Hat magyar sztár, akik partidrog áldozatává váltak

Brasch Bence életéből több óra kiesett

A musicalszínész egy siófoki koncert után ivott meg egy vodka-narancsot, amibe vélhetően partidrogot kevertek. “Egy fellépés után a backstage-ben iszogattunk, és én kértem egy narancslevet a vodkámhoz, amit kinyitva hoztak, de én egyáltalán nem gyanakodtam. Miután megittam, fél-egy óra múlva kezdtem nagyon furcsán érezni magam, a többit pedig csak a barátaim elmeséléséből tudom. Másnap semmire nem emlékeztem, és bár egy fillér sem volt a zsebemben, azt tudtam, hogy a barátaim nem mozdultak el mellőlem, úgyhogy valószínűleg a taxis tehetett egy jó nagy kört hazafelé, hogy ennyibe került. Elég nagy trauma, hogy az ember életéből csak úgy kiesik 6-7 óra” – beszélt a megrázó esetről Brasch Bence a StoryOnline-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top