Sztárok

Liptai Claudia gyerekkori álmát váltja valóra

Mindannyian emlékszünk arra, milyen nagy terveket dédelgettünk gyerekkorunkban. Nincs ez máshogy Liptai Claudiával sem, aki most elhatározta, megvalósítja régi álmát.

Liptai Claudia visszaül az iskolapadba. A színésznő Kasza Tibi műsorában árulta el, a cukrászmesterség annyira vonzotta egész életében, hogy most eldöntötte, kitanulja a szakmát. Liptai Claudia arról is mesélt, miért éppen most vág bele az új projektbe. “Szerintem az emberek negyvenéves koruk körül már tisztán látják, mik szerettek volna lenni, vagy mivel tudnák még jobban színesíteni az életüket. Én szeretnék még tanulni, és végre nem az a nyomorult, magát butának érző diák leszek, mint tizenévesen, hanem valami olyasmit csinálok majd, ami tényleg érdekel, és ezt véghezviszem” – beszélt lelkesen tervéről a TV2 műsorvezetője.

Liptai Claudia egyébként számos izgalmas munkába vágott bele az elmúlt időben. Nemrég belekezdett második könyvébe, nőknek szóló klubot szervez, és eközben még arra is volt ideje, hogy kislánya aerobikcsapatának fellépőruháját megtervezze.

Peter Srámek: Palmira csak barát. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top