Sztárok

VV Dóri meglepő kijelentéseket tett

VV Dóri szinte teljesen eltűnt a VV7 fináléja óta. Most azonban az RTL reggeli műsorában tért vissza, ahol elképesztő dolgokat mondott.

A VV7 harmadik helyezettje, Dóri a 8.08-ban mesélt jelenéről és jövőjéről. VV Dóri először azzal lepett meg minket, hogy elárulta, melyik játékostársával barátkozott össze a villa falain kívül.Zsuval tartom a kapcsolatot, nagyon jóban vagyunk, ma is jön fel hozzám” – mesélte lelkesen a VV7 szőkesége, aki arról is beszámolt, miért nem szerepelt a tévében a VV7 fináléja óta. “Még a villában összeszedtem egy vírust, ami ledöntött a lábamról, mostanáig otthon feküdtem betegen”árulta el VV Dóri, aki arról is beszélt, hogyan látja a jövőjét, ami jóval hétköznapibb és meglepőbb, mint amilyennek, gondoltuk volna. “Az ötéves tervemben család és gyerekek szerepelnek” – vallott színt a VV7 egykori játékosa, aki azért megnyugtatta a nézőket, ezt nem fogja elkapkodni. “Munka fronton nincsenek még konkrét terveim, de azt biztos, hogy most még egy ideig a Való Világnak köszönhető lehetőségekkel szeretnék élni, és mindet ki fogom használni” – jelentette ki határozottan Dóri, aki, ha elfogad tőlünk egy tanácsot, lehetne az ország első számú, híres reptiliánkutatója.

A teljes beszélgetést a videóra kattintva tudod megnézni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top