Sztárok

Éden Hotel: Apolka megindító vallomást tett

Az Éden Hotel történetének legdrámaibb párválasztójára került sor péntek este. Apolka kiesése még Berki Krisztiánt is annyira megérintette, hogy elsírta magát. A lány az Éden Éjjelben árulta el, mi a valódi oka annak, hogy haza szeretett volna menni.

Apolka élete egyik legnehezebb döntését hozta meg, mikor megkérte Éden Hotelbeli párját Petit, hogy engedje haza a párválasztón. A lányon már napok óta látszott, nem érzi magát jól a játékban, egyre csendesebb és visszahúzódóbb lett, ami mögött egy magánéleti válság volt. “Az elmúlt időben kivontam magam a játékból, és ennek többnyire lelki okai voltak. Nagyon erős volt a honvágyam, és aggódtam édesanyámért. Két héttel a kiutazásom előtt tudtam meg, hogy nagyon beteg, ez pedig rányomta bélyegét a bent töltött időmre. Próbáltam leküzdeni a rossz érzéseimet, de azt gondolom, aki közel áll a szüleihez, tudja, nem lehet elvonatkoztatni ettől, még akkor sem, ha ilyen környezetben van, mint az Éden Hotelben. De szerencsére már minden rendben, és édesanyám is jól van”mondta el Apolka, mikor kiesését követően Berki Krisztián vendége volt az Éden Éjjelben.

A lány azt is elárulta, bár Petit sajnálta otthagyni az Éden Hotelben, a többi fiút egyáltalán nem. “Az esti bulik nem fognak hiányozni, ezeket nem élveztem igazán. Mikor bent voltam, nem tudtam értékelni az éjjeli bohóckodásokat. Nem voltam kíváncsi arra, hogy meztelenkednek mellettem a srácok” – mondta nevetve Apolka, akin az Éden Éjjelben látszott, már sokkal felszabadultabb, mint mikor a hotelben volt.

Apolka megható vallomását a videóra kattintva megnézheted:

Galériánkra kattintva pedig megnézheted Apolka utolsó párválasztó ceremóniáját:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top