Sztárok

Szinetár Dóra összeállt Szabó Ádámmal

Szinetár Dóra és Szabó Ádám valami nagy dobásra készülnek. A Dal 2015 versenyzője nagyon titokzatosan mesélt nekünk a különleges projektről.

Sejtelmes bejegyzést osztott meg Szabó Ádám a Facebook-oldalán. A Dal 2015 döntőse egy nagyon vidám, közös fotót posztolt Szinetár Dórával, és csak annyit biggyesztett a kép mellé, hogy valami készül. Így fel is kerestük az énekest, hogy megpróbáljuk kifaggatni arról, milyen projekten dolgozik Szinetár Dórával. “Annyit árulhatok csak el, hogy egy eseményen szereplünk majd együtt, ami egy történelmi megemlékezés lesz, és videoklip is készül majd. De ennél többet tényleg nem mondhatok”titkolózott Szabó Ádám, aki azt is hozzátette, nem kell sokáig álmatlanul forgolódnunk a kíváncsiság miatt, néhány napon belül minden kiderül.

Valami készülőben… :-)))) Hamarosan fény derül a titokra 😉 Szinetár Dóra Official Fanclub ❤️Legyen csodás , mosolygós napotok!!!Tsók!

Posted by Szabó Ádám on Tuesday, March 24, 2015

A várakozás perceit addig elütheted Szabó Ádám fellépésével A Dalból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top