Sztárok

A Dal: Szabó Ádámnak önmagával kell megküzdenie

A Dal középdöntőjéből is legmagasabb pontszámmal jutott tovább Szabó Ádám, akinek szerelmes balladája a zsűrit és a nézőket is minden alkalommal meghatja. Ennek ellenére az énekes még mindig nem tud hinni a sikerében.

Szabó Ádám bár kiemelkedő eredménnyel szerepelt egykor a Csillag születikben, majd az X-Faktorban, most pedig A Dalban, komoly önbizalomhiánnyal küzd. Így most számára a legfontosabb feladat, hogy A Dal döntőjére megtanuljon jobban bízni magában. “Fel sem tudom fogni, hogy ilyen sikere van a dalomnak. Mikor elindultam az eurovíziós versenyen, nem bíztam ennyire magamban és a produkciómban. Tudom, ahhoz, hogy a döntőben is hasonlóan jól teljesítsek, már teljes hittel és bátorsággal kell kiállnom” – árulta el nekünk Szabó Ádám, akinek szerelme mellett a rajongói is segítenek abban, hogy magabiztosabb legyen. A Dal versenyzőjének produkciójára a szombati középdöntőben kilenc pontot adtak.

A Dal: Szabó Ádámnak önmagával kell megküzdenie

Niki mindig rám szól, amikor lekicsinylően beszélek magamról. Valóban megpróbálok minél szerényebb maradni, ám tudom, muszáj elkezdenem elhinni, hogy sikeres lehetek. De mégis hátborzongató belegondolni, hogy esetleg az egész világ előtt én képviselhetném Magyarországot Bécsben” – vallott belső küzdelmeiről Szabó Ádám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top