Sztárok

Tóth Gabi megdöbbentő videót posztolt a kulisszák mögül

Köszönjük neked, internet, hogy életre hívtad a közösségi oldalakat, és ezáltal rávetted a sztárokat, hogy szinte minden információt megosszanak a rajongóikkal. Most Tóth Gabitól tudtuk meg, mik történtek valójában az X-Faktor kulisszái mögött.

Tóth Gabi nem engedi el könnyen az X-Faktort. Nem titok, az énekesnő nagyon élvezte mentori munkáját, mind kollégái, mind a versenyzők közel kerültek a szívéhez. Ez lehet az oka annak, hogy nosztalgikus hangulatában egy tavaly készült videót osztott meg Instagram-oldalán. A felvétel az X-Faktor kulisszái mögött, vélhetően a sminkszobában készült. Azt eddig is sejtettük, hogy Tóth Gabinak és a műsorvezetőnek, Istenes Bencének nem okoz problémát, hogy jó hangulatot csináljanak. Most pedig már azt is tudjuk, hogy milyen az, mikor Tóth Gabi “megőrül”. Bármikor, bármilyen helyzetben táncra perdül és kiereszti a hangját még akkor is, ha a mikrofonja csak egy fésű. Ezt most ide kattintva te is megnézheted:

Tóth Gabi megdöbbentő videót posztolt a kulisszák mögül

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top