Sztárok

Iszak Eszti szerelmes üzenetétől te is elérzékenyülsz

Iszak Eszti annyira romantikus hangulatba került, hogy nyilvánosan vallott szerelmet párjának, Dobrády Ákosnak.

Iszak Eszti már három éve alkot egy párt a TNT énekesével, Dobrády Ákossal, akivel jelenleg Szicíliában pihennek. Nem is meglepő, hogy a festői környezettől a VIVA műsorvezetőjét magával ragadták az érzelmek, és egy nagyon szép bejegyzést osztott meg, melyben köszönetet mond a sorsnak, hogy megtalálta lelki társát. Az énekes tavaly februárban kérte meg a Iszak Eszti kezét, ám egyelőre az esküvő időpontját nem tűzték ki. “Most a lagzi kicsit várat magára, hiszen nagyon sokat dolgozunk mindketten, és szeretnénk megfelelően felkészülni a pillanatra. Ha ez sikerül, akkor idén, ha nem, akkor legkésőbb jövőre megtartjuk az esküvőt”árulta el Dobrády Ákos néhány hónapja a Nők Lapja Cafénak.

Annyira hálás vagyok, hogy ilyen társra leltem, aki a szerelmem es a legjobb barátom is egyben! Akivel lehet bohóckodni és harcoskodni de amikor kell komoly???? #szeretlekpajti ❤️

Posted by VIVA Iszak Eszti on Tuesday, April 7, 2015

Most eldől, ki az ország kedvenc tanára – Szavazz te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top