Sztárok

Varga Viktor botrányt okozott a párizsi Louvre-ban – videó

Varga Viktornak nem volt elég a hazai polgárpukkasztás, nemzetközi vizekre evezett. Az énekes ez alkalommal a párizsi Louvre-ban akasztotta ki a látogatókat és került összetűzésbe a hatóságokkal.

Varga Viktor nem egyszerű turista. Számára nemcsak az a fontos, hogy magának emlékezetes élményeket szerezzen, hanem maradandó nyomot akar hagyni mindenhol, amerre jár. Az énekes nemrég Párizsba látogatott azzal a céllal, hogy megcsókolja a Mona Lisát. Az akció nagyjából pont úgy sült el, amire számítani lehetett. Varga Viktor beugrott a kordon mögé, és csókot lehelt a festményt védő üvegre. Érdekes módon a biztonsági őrök nem teperték le azonnal, még arra is volt ideje, hogy pár pillanatig énekeljen a döbbent tömegnek. Végül a kiabáló biztonságiak között kimászott a kordon mögül, majd hatalmas vigyorral az arcán elsétált. Mi pedig már előre féltünk attól, milyen nagy dobásra készülhet ezek után Varga Viktor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top