Sztárok

Aleska Diamond kitálalt Puskás Petivel való kapcsolatáról

Néhány nap múlva megjelenik Aleska Diamond életrajzi könyve, amiben számos titokról, többek között Puskás Petihez fűződő viszonyáról is lerántja a leplet.

Aleska Diamond még csak 26 éves, de már egy életre elegendő története van. Ezért megírta első saját könyvét, amiben meglepő őszinteséggel tárulkozik ki és enged betekintést pasiügyeibe is. A könyv gerincét azok a férfiak adják, akik Aleska Diamond életében fontos szerepet játszottak, legnagyobb meglepetésünkre pedig Puskás Peti egy külön fejezetet kapott. Bár azt már a Celeb vagyok, ments ki innen! óta tudjuk, hogy kettejük között volt egy rövid románc, arról eddig elképzelésünk sem volt, ez mennyire meghatározó volt Aleska Diamond életében. 

Aleska Diamond kitálalt Puskás Petivel való kapcsolatáról

Az egykori felnőttfilmes-tévés, Guinness-rekorder celeb most elárulta, Puskás Peti volt az első, aki Sáfrány Emesét látta, nem pedig Aleska Diamond álarcát. Bár a könyvből kiderül, a fiatal lányt civilben nem könnyű megkapni, Puskás Petivel átléptek a barátságon és heves viszonyba keveredtek. “Az, hogy lefeküdtünk egymással, fordított a barátságunkon, de nem gyökeresen. Barátok maradtunk, akik ha éppen egyedül voltak, vágytak az együttlétre, és nem fogták vissza magukat” – írja őszintén könyvében Aleska, aki azt is hozzáteszi, az alkalmi szeretkezéseknél is többet jelentett számára, hogy Puskás Peti által megismerhette a színház világát.

Az egyetlen, amit azonban a mai napig nehezményez, hogy az énekes a kamerák előtt beszélt addig titokban tartott viszonyukról. “Petivel soha nem szellőztettük a médiában, hogy együtt vagyunk. (…) Nem az lepett meg, hogy neki barátnője van. Tudtam, ha eltűnik, akkor épp valaki mással tölti az idejét. Hanem az, hogy a barátom mindezt több millió tévénéző szeme láttára vállalta fel. A döbbenetem nem a hírnek, hanem a hírközlés módjának szólt” – írja némi csalódottsággal Aleska, aki hamar megbocsátott Puskás Petinek. Azóta is szoros a barátság közöttük.

Galériánkra kattintva felidézheted Aleska Diamond és Puskás Peti dzsungelkalandját:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top