Sztárok

Ide vonul vissza a szülés után Katalin hercegné és gyermeke

Már óriási a sürgés-forgás Katalin hercegné második gyermekének érkezése körül, hisz bármelyik percben beindulhat a szülés. Addig is azonban, újabbnál újabb részletek derülnek ki György herceg kistestvérének érkezésével kapcsolatban, többek között az, hogy ezúttal hol tölti majd az első hónapjait Katalin hercegné és gyermek.

György herceg születése után, 2013-ban Katalin hercegné mint első gyermekes édesanya mindenben a saját anyjára támaszkodott. Ezért, miután világra hozta fiát, nem Vilmossal közös otthonukba, hanem a szülei házában töltötte az első hónapokat gyermekével. Carole Middleton mindenben segítette lányát, míg belejött az új szerepbe. Gyakorló anyukaként éppen ezért, a szülés után már nem a Middleton-házban tölti majd Katalin hercegné az első időket gyermekével, hanem saját, nemrégiben teljes körűen felújított Anmer Hall-i birtokukra térnek haza. Igaz, a nagymama ezúttal is kéznél lesz, hisz Carole Middleton is beköltözik a tízszobás házba, amelyet II. Erzsébet ajándékozott a vidéki életért rajongó hercegi párnak.

Katalin és Vilmos Anmer Hall-i birtoka, ami néhány hónapja teljeskörű felújításon esett át.
Katalin és Vilmos Anmer Hall-i birtoka, ami néhány hónapja teljeskörű felújításon esett át.

A nagymama elsősorban Györgyre fog koncentrálni, de neki is és Katalin hercegnének is mindenben segíteni fog a kis herceg dadája, Maria Teresa. Katalin hercegné egyébként – mint eddig is sok mindenben – a dadát illetően is szakít a megszokott királyi hagyományokkal: nem tervezi ugyanis, hogy felvenne még egy nevelőnőt születendő gyermeke mellé, mindkét hercegi csemete nevelésében a spanyol születésű dajka segíti majd Katalint.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top