Sztárok

Berki Krisztián élő adásban vallott szerelmet Cserpes Laurának – videó

Nagyon hálásak vagyunk Kárász Robinak, hogy élő adásban olyan dolgot hozott ki Berki Krisztiánból, amit még soha nem láttunk tőle. Az Éden Hotel házigazdája ugyanis nagyon zavarba jött kollégája kérdéseitől.

Nemcsak az újságírókat és a közönséget, de kollégáit is lázban tartja Berki Krisztián és Cserpes Laura kapcsolata. Olyannyira, hogy Kárász Robi és Demcsák Zsuzsa szerda reggel nem tudták türtőztetni magukat, és élő adásban kezdték el faggatni az Éden Hotel házigazdáját új szerelméről. A váratlan kérdésektől pedig Berki Krisztiánnal szinte elképzelhetetlen dolog történt, zavarba jött. Berki láthatóan nem akart a témáról beszélni, és mosolyogva bámulta a földet. Kárász Robi nem hagyta annyiban a dolgot, rászólt kollégájára, hogy ne adja elő az ártatlan szendét, hiszen már a közösségi médiában is felvállalta a kapcsolatot. Demcsák Zsuzsa pedig még tetézte a dolgot, amikor feltette a nagy kérdést: “Szerelmes vagy?” Erre pedig érkezett a válasz: “Igen.” Ezt követően Berki Krisztián hozzátette, ennél többet a magánéletéről nem kíván beszélni, persze még egy közös interjút azért adnak az Aktívnak. Ám ahogy ismerjük Berkit, lesznek még sejtelmes Facebook-posztok Cserpes Laurával.  

A videóra kattintva megnézheted, milyen az, amikor Berki Krisztián zavarba jön:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top