nlc.hu
Sztárok
Katalin hercegnő második gyermekéről minden létező bőrt lehúznak

Katalin hercegnő második gyermekéről minden létező bőrt lehúznak

Bármelyik pillanatban megszülethet Katalin hercegnő második gyermeke, ettől pedig az egész világ bezsongott. Egy angol fagylaltcég a baba érkezése alkalmából bizarr hűsítőt kezdett forgalmazni.

Most már biztos vagyok benne, hogy nincs több betömhető piaci rés. Egy angol édességgyár ugyanis még azt a lehetőséget is kihasználta, hogy anyatejből készítenek fagylaltot. Az ötletük nem teljesen új keletű, már 2011-ben egyszer piacra dobták ezt a terméket, most pedig Katalin hercegnő második gyermekét várják vele. “Úgy gondoltuk, hogy a Katalin hercegnő szülése a megfelelő alkalom, hogy felhívjuk a szülők figyelmét arra, hogy az anyatej a legjobb. Mi mást adna az ember egy kis hercegnek vagy hercegnőnek?” – nyilatkozta társaság szóvivője. A cég a furcsa édességet az interneten forgalmazza, ahol az érdeklődök receptet is találhatnak hozzá, így bárki elkészítheti a saját anyatejes jégkrémjét:

Would YOU eat #IceCream made from #BreastMilk? #RoyalBabyWatch #royalbabyalert @MailOnline http://www.dailymail.co.uk/femail/food/article-3057274/Breast-milk-ice-cream-released-time-royal-birth.html

Posted by The Licktators on Monday, April 27, 2015

Katalin hercegnő gyermekét a britek nagyon várják. A királyi család legfanatikusabb rajongói és a helyi sajtó munkatársai már napok óta a St. Mary Kórház előtt sátraznak. Éppen ezért, kedveskedésből a királyi család kedden reggelivel lepte meg a várakozókat.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogyan várják Katalin hercegnő és Vilmos második gyermekét Londonban:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top