Sztárok

Simára vasalják Horváth Évát

Horváth Éva fontos titkot osztott meg rajongóival azzal kapcsolatban, hogyan kerekíti fenekét a bikiniszezonra.

Horváth Éva nem bízza a véletlenre bikinialakját, a magyar modell rengeteget sportol, egészségesen táplálkozik, és most az is kiderült, hogy a cél érdekében speciális gépeket is bevet. Horváth Éva a közösségi oldalán osztotta meg a titkot rajongóival arról, hogyan kerekíti hátsóját a hamarosan beinduló napozószezonhoz. Ami pedig ennél is jobb, hogy fotó is készült arról, hogyan “vasalják” simára Horváth Éva fenekét. A modell egyébként egy hasonló módszert választott a karcsúsodáshoz, mint a szintén láthatatlan felesleggel rendelkező Dukai Regina és Aleska Diamond, akik nemrég nyirokmasszázs-kezelésen vettek részt. Horváth Éva blogján is beszámolt a bőrfeszesítésről, amiből kiderült, már az első alkalom után centiket csökkenhetett a “kezelt testterület körfogata”. Mivel ő egy 10 alkalmas kezelésre fog járni, félő, hogy ilyen rohamos tempóban végül teljesen laposra fogják kivasalni.

Horváth Éva már el is utazott felavatni idei bikinijét. A modell kedd reggel napsütötte tengerpart mellől jelentkezett be. Sajnos az egyelőre titok, hova ment ez alkalommal, ám ismerve őt szerencsére sok bikinis képre számíthatunk, amiből talán rájövünk, merre jár.

Horváth Éva pár hónapja Burmában volt nyaralni, galériánkra kattintva pedig megnézheted, milyen szuper képeket küldött onnan:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top