Sztárok

Tóth Gabi komoly elhatározásra jutott

Tóth Gabi mindig is imádta a természetet, ám sajnos nem sok ideje jutott rá, hogy foglalkozzon vele. Most úgy döntött, változtat ezen, nem is akárhogy...

A Tha Shudras zenekar erdőmentő programot szervez, amihez Tóth Gabi is csatlakozott. “Gyerekkorom óta lételemem a természetjárás, a családommal rengeteget kirándultunk, és imádtam a hegyekben lenni. Ez a szeretet máig megmaradt, csak sajnos ritkán jut időm kimozdulni. Trap kapitány és a fiúk azonban annyira lelkesek voltak, hogy én is teljesen bezsongtam, ezért elhatároztam: tudatosabban védem a környezetemet” – nyilatkozta a Tóth Gabi a Borsnak.

Az énekesnő és a Tha Shudras tagjai a budapesti Farkas-erdőt fogja kicsinosítani május 23-án. “A közel négyórás mentőakció alatt megnyessük a fákat, rendbe tesszük az erdei ösvényeket, kukákat telepítünk, és hulladékot gyűjtünk. Reméljük, a programmal egy új generáció is meghallja az üzenetünket, hogy nem kell erdésznek lenni ahhoz, hogy ügyeljünk a környezetünkre és tudatosan védjük a természetet” – mondta Tóth Gabi.

Tóth Gabiról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top