nlc.hu
Sztárok
Barbra Streisand végre igazat akar mondani

Barbra Streisand végre igazat akar mondani

A 73 éves Barbra Streisandról egy könyv készül, amelyben szeretne végre tiszta vizet önteni a pohárba és eloszlatni a róla szóló pletykákat és mítoszt.

Azt ígéri a New York Times, hogy ezúttal tényleg olyan könyvet olvashatnak Barbra Steaisand rajongói, amelyben csakis az igazság szerepel. A mű csak 2017-ben jelenik meg, de már most óriási iránta az érdeklődés.

Barbra Streisand úgy fogalmazott, ég a vágytól, hogy elkezdje a munkát, mert így végre korrigálhatja a mítoszokat és legendákat, amelyek róla szólnak. “Végre a saját történetemet mesélhetem el, nem azokat a hibákat és pontatlanságokat erősítem, amelyek az elmúlt években megjelentek rólam.”

 

Barbra Streisand végre igazat akar mondani

Hogy milyen hazugságokat szeretne tisztázni, és milyen igazságokról beszél Barbra Streisand, arról nem beszélt egyelőre. A készülő könyv az egész karrierjét felöleli, Greenwich Village, a klubok és a Broadway világát egészen Hollywoodig. Pletykák és legendák pedig bőven akadnak.

Legutóbb éppen azért beszéltek Barbra Streisandról, mert állítólag máig eszébe szokott jutni, vajon hogyan alakult volna a viszonya Bill Clintonnal, ha a férfi elhagyja Hillaryt. És a barátok szerint nem Clinton az egyetlen, akire nosztalgiával gondol. Hivatalosan azonban Streisand és Clinton remek munkakapcsolatot ápol, már-már baráti viszonyt.

Barbra Streisand végre igazat akar mondani

Barbra Streisand szerint “erős a spirituális kötelék” Robert Redford és közte, ami már évtizedek óta megvan, és az első perctől különlegessé tette a kapcsolatukat.Ugyan sosem tagadták, hogy nagyon kedvelik egymást, de a baráti viszonynál többről itt sem esett szó.

Barbra Streisand végre igazat akar mondani

Minderről James Brolin mit sem tud, írja a National Enquirer, az amerikai magazin, amelyben esetenként ugyan tényleg az igazságot írják meg, de ajánlatos távolságtartással kezelni a szenzációhajhász kijelentéseit. Pláne, hogy a képek többet mondanak minden szónál arról, milyen is Barbra Streisand és a férje házassága.

Barbra Streisand végre igazat akar mondani

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top