Sztárok

Nézd, mekkorát nőttek Görög Zita gyermekei! – fotók

Görög Zita két gyermek édesanyja, és szeptembertől kisfia után már lánya is iskolás lesz. Zita ritkán mutatja meg gyerekeit, de most megnézheted mekkorát nőttek.

Görög Zita már kiválasztotta, melyik iskolába íratja majd be kislányát. Lotti pedig, aki nagycsoportos, már el is végezte az előkészítőt és izgatottan készül a sulikezdésre. “Lotti már nagyon várja, hogy végre iskolás nagylány lehessen. A gyerekeim mindketten nagyon érdeklődőek és elevenek, bár Lotti és Milán két teljesen különböző egyéniség. A lányom igazi kis felfedező, aki mindent kipróbál, a fiam pedig bármilyen helyzetet megold a találékonyságával és humorával. Kíváncsi leszek, Milus miben és hogyan fog segíteni Lottinak az iskolában. Valamelyik nap a legjobb barátjával lementek a jazztánctanárhoz, és beíratták a kishúgaikat – mondván, ha a csajok jóban lesznek, akkor legalább nem őket nyúzzák” – mesélt gyermekeiről a fiatal anyuka, akinek fia már második osztályos.

Görög Zita pedig arról is szívesen beszélt, mit csinálnak szabadidejükben. “Egyikük sem az a sarokban ülő típus, és mivel én is a szabadban lógok legszívesebben, rengeteget kirándulunk, túrázunk. A gyerekeim mindketten nagy gyűjtögetők. Bár nálunk a tévézés korlátozott szabadidős tevékenység, Dóra és a piros csizmás Diego nélkül nem telhet el hét, nekik köszönhető, hogy a fiam megszerette az angol nyelvet.  A kislányomnak a Nickelodeonon futó Umizoomi a legnagyobb kedvence. Ezek a fejlesztő mesék igazán kreatívan hatnak a gyerkőceimre, és bevallom, időnként én magam is lopok ötleteket belőlük, amikor Milusnak épp nincs kedve megírni a hétvégi háziját” – mondta nevetve Görög Zita, akinek gyermekeiről a legfrissebb fotókat galériánkban megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top