Sztárok

Meglepő fordulat állt be VV Edina életében

VV Edinát egy meglepő honlapon láttuk viszont. Az egykori villalakó úgy döntött, ismét megméretteti magát, és indul egy versenyen. Azt viszont nem fogod kitalálni, milyen címért küzd most a lány.

Azt már megszokhattuk, hogy a valóságshow-hősök előszeretettel próbálják ki magukat addig tőlük távol álló műfajokban, például modellkedni kezdenek vagy rappelnek. VV Edinával sincs ez másképp, az egykori villalakóról tudjuk, hogy énekesői karrierről álmodik, ám érdekes módon nem egy tehetségkutató castingján láttuk viszont, hanem egy szépségverseny honlapján. VV Edina ugyanis indul az Erdély Arca címért.

Meglepő fordulat állt be VV Edina életében

“Az egész úgy jött, hogy Laci beajánlott és elküldte a jelentkezésemet. Egy teljesen kósza ötlet volt, meglátjuk, mi lesz belőle”kezdte VV Edina, mikor felkerestük, hogy meséljen nekünk erről a meglepő fordulatról. “Igazából még soha nem indultam szépségversenyen, és bevallom, még most sem izgat olyan nagyon. Az első három forduló online megy, és utána kerül ki az 50 döntős lány, abba izgalmas lenne bekerülni” – árulta el a lány, aki azt is hozzátette, egyelőre csak edzéssel készül a versenyre. Még szerencse, hogy párja, VV Laci nemrég kikiáltotta magát személyi edzőnek, így biztos sokat tud neki segíteni abban, hogy formába hozza magát a szépségversenyre:

http://vvedinavvlaci.com/post/117683262673/edzes-ido

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top