Sztárok

Miss Universe Hungary: “Vajna Tímea úgy óvott minket, mintha az édesanyánk lenne”

Hétvégén szépségkirálynőt koronázott Vajna Tímea, a Miss Universe Hungary idei győztese pedig Nagy Nikoletta lett. A biomérnöknek tanuló modellel a versenyről, a jövőjéről és természetesen Vajna Timiről is beszélgettünk.

Mit éreztél, mikor meghallottad, hogy te, azaz Nagy Nikoletta lett a Miss Universe Hungary győztese?

Hihetetlen volt, teljes eksztázisba kerültem, nem tudtam elhinni, hogy ez velem megtörténhetett. Bár reménykedtem benne, hogy én győzök majd, de annyira erős volt a mezőny, hogy őszintén nem számítottam erre az eredményre. Még mindig hihetetlen a számomra, és nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segített abban, hogy ezt elérjem. Nagyon szeretném majd ezt meghálálni, és többek között erre szeretném kihasználni a győzelmemet.

Miss Universe Hungary: Nagy Nikolettát anyaként óvta Vajna Tímea

Ez mit jelent? Milyen terveid vannak?

Az ismertségem minden pillanatát szeretném megélni és elsősorban jótékony célokra használni. Nagy állatvédő vagyok, így biztos, hogy ha lesz rá lehetőségem, hogy többet segíthessek ezen a téren, meg fogom tenni. Esetleg szerveznék eseményeket vagy részt vennék rajtuk. Ám az egészséges életmód is fontos számomra, így szeretném népszerűsíteni azt, hogy figyeljünk jobban magunkra és egymásra. Szeretném, ha az emberek tényleg megismernének, olyan pozitív személyiségnek, amilyen vagyok.

Hogy jött az ötlet, hogy indulj a Miss Universe Hungaryn?

Korábban indultam már több szépségversenyen, és most éreztem azt, hogy szeretném kipróbálni magam egy rangos eseményen. Azt hiszem, életem egyik legjobb döntését hoztam meg, hiszen csodálatos volt az a pillanat, amikor megkoronáztak. Korábban egyébként nem értem el első helyezést, bár dobogón álltam, második, illetve harmadik helyezettként.

Miss Universe Hungary: Nagy Nikolettát anyaként óvta Vajna Tímea

Szokatlan szakmát tanulsz, biomérnöknek készülsz. Miért ezt választottad?

Igen, másodéves vagyok a Corvinuson. Azért választottam ezt a szakot, mert krémkészítéssel és gyógyszeriparral szeretnék foglalkozni a későbbiekben.

Miként fogod összeegyeztetni az egyetemet és a Miss Universe Hungaryval kapcsolatos feladataidat?

Egyelőre próbálom úgy szervezni az életemet, hogy minden beleférjen. Szerencsére az egyetemen nagyon megértőek és támogatnak. Most le kell tennem a vizsgáimat, aztán őszig kicsit könnyebb lesz, hiszen nem lesz suli. Ám természetes, hogy jelen pillanatban a szépségverseny az első, és hogy ezeknek a feladatoknak megfeleljek, mert nem szeretnék senkinek csalódást okozni, aki bizalmat szavazott nekem.

Miss Universe Hungary: Nagy Nikolettát anyaként óvta Vajna Tímea

Hogyan készülsz a Miss Universe nemzetközi versenyére?

Szerencsére már voltam egyszer Kínában egy szépségversenyen, ez pedig hatalmas előnyt jelent számomra, tudom, milyen egy külföldi rendezvény, milyenek a szervezők, a mentalitás. Így például tisztában vagyok vele, hogy a kommunikációmon kell még dolgoznom, és a színpadi megjelenést is tökéletesítenem kell, hiszen ezekben mindig lehet fejlődni.

Miss Universe Hungary: Nagy Nikolettát anyaként óvta Vajna Tímea

Kik álltak melletted a verseny során? Van esetleg párod?

Nincsen jelenleg párkapcsolatom, és bevallom, most nem is vágyom rá annyira. Annyira sok dolgom lesz az elkövetkezendő időben, hogy erre nem is lenne időm.

Mostantól sok időt fogsz Vajna Tímeával tölteni. Milyen vele a munka?

Vajna Tímea elképesztően kedves és nagyon segítőkész. Tényleg úgy bánt velünk már a táborban, mint egy barátnő, és úgy óvott minket, mintha az édesanyánk lenne. Nagyon jólesik nekem, hogy most is mellettem van, segített nekem az első interjúkon és a jövőben is sokat leszünk együtt.

Miss Universe Hungary: Nagy Nikolettát anyaként óvta Vajna Tímea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top