Sztárok

Meghalni viszik haza a kórházból Whitney Houston lányát

Úgy tűnik, Bobbi Krisitna családja meghozta a döntést a fiatal nő sorsával kapcsolatban. Whitney Houston lánya hamarosan hazatérhet, hogy szerettei körében hunyjon el.

A 22 éves Bobbi Kristina eszméletlen testére hat hónappal ezelőtt találtak rá, otthona fürdőkádjában. A lány azóta kórházban van, az orvosok mesterséges kómában tartják, egyszer sem tért magához ez idő alatt, a szakemberek szerint már alig van rá remény, hogy ez megtörténjen. A család pedig most talán döntött Whitney Houston lányának jövőjéről. Brownék egyik ismerőse a RadarOnline-nak elárulta, a rokonok már arra készülnek, hogy hazavigyék Bobbi Kristinát, hogy utolsó napjait otthonában tölthesse. “Georgiába viszik, abba a házba, ahol édesanyjával lakott, ahol családi fényképekkel lehet körülvéve” – nyilatkozta egy meg nem nevezett informátor. Ám ezzel szemben egy másik ismerős arról számolt be, Bobbi Kristina édesapja, Bobby Brown nem egyezett bele abba, hogy lányát elszállítsák a kórházból.

Whitney Houston lányának esélyei napról napra romlanak, pár hónapja meg is műtötték. Akkor a mesterséges lélegeztetés miatt gégemetszést kellett végrehajtani rajta.

Galériánkra kattintva ritka fotókat láthatsz Bobbi Krsitináról és Whitney Houstonról:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top