Sztárok

42 kilóra fogyott Szorcsik H. Viki

Megrázó titkát árulta el Szorcsik H. Viki a TV2 reggeli műsorában. A Jóban Rosszban egykori szereplőjét nemrég anorexiával diagnosztizálták.

Ijesztően vékonyra fogyott Szorcsik H. Viki, mióta megszülettek gyermekei, és már nem szerepel a Jóban Rosszban című sorozatban. A színésznő kedden a Mokka vendége volt, külseje még a két műsorvezetőt, Kárász Robit és Demcsák Zsuzsát is megdöbbentette, így rá is kérdeztek. Szorcsik H. Viki pedig elmondta, 42 kilóra fogyott.

Forgatás! Holnap az Aktívban????Szép napot nektek????

Posted by Szorcsik H. Viktória hivatalos oldala on 2015. június 15.

“Most voltam nőgyógyásznál, és ő közölte velem, hogy anorexiás vagyok, amiről én nem tudok. Biztosan vannak lelki okai, és nekem ezt orvosolni kell” – kezdte a Jóban Rosszban egykori sztárja, aki azt is hozzátette, vélhetően nem tudja feldolgozni édesapja hiányát, akivel egyéves kora óta nem találkozott. “Lehet, hogy gyerekkori, lehet hogy az édesapám, sok minden lehet benne, ami még most is zavar, és nem beszéltem még ki magamból. Én nagyon azt látom, hogy az édesapám, mert tényleg sokat gondolok rá, csak még nem fogtam fel igazán, hogy nincs”mondta Szorcsik H. Viki a műsorban, majd azt is hozzátette, jelenleg senkitől nem kap segítséget.

A teljes riportot, melyben Viki a fogyásáról is beszél, itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top