Sztárok

Hungary’s Got Talent: ők lesznek a zsűritagok

Az RTL Klub szerda este a Fókuszban jelentette be, kik ülnek majd a zsűriben a Hungary’s Got Talent tehetségkutatóban. Most neked is eláruljuk, kik lesznek az ítészek.

Összeállt a Hungary’s Got Talent zsűrije, amiben olyan elismert művészek lesznek majd, akik most próbálják ki magukat először ebben a műfajban. A zsűri tagjai: Horgas Eszter fuvolaművész, Kovács Patrícia színésznő, Csuja Imre Jászai Mari-díjas érdemes művész és Linczényi Márkó, a The Kolin zenekar frontembere.

Az RTL Klub Magyarországon először tűzi műsorára a Hungary’s Got Talentet. A műsor a világ egyik legsikeresebb tehetségkutatója, amely az X-Faktorhoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája. A Got Talent egy évtizedes történetében több mint ötven országban került eddig képernyőre és már magyar sikerekre is volt példa. 2013-ban az Attraction tánccsapat nyerte meg a Britain’s Got Talentet, idén pedig a Fricska nevű néptáncformációért izgulunk. Utóbbiak már első fellépésükkel teljesen lenyűgözték a zsűrit és az angol közönséget.

A Fricska produkcióját a videóra kattintva megnézheted:

Még több cikk a Hungary’s Got Talentről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top