Sztárok

Keresd meg Aureliót VV Dóri friss fotóján!

VV Dóri egy nagyon szexi, szerelmes fotóval jelentkezett közösség oldalán. Egyetlen problémánk csak az, hogy az exvillalakó párját, Aureliót sehogy sem találjuk a képen. Nézzétek meg, hátha nektek sikerül!

VV Dóri nem különbözik semmiben az aktív közösségimédia-felhasználóktól, imádja magát fotózni és a képeket sok-sok like-ért cserébe közzétenni. Persze azt már megtanulhattuk a szelfikultúrából, hogy még egy sima fotónak is mondanivalója van. Ezt pedig úgy lehet közölni, ha az önfotózó odakommenteli magának, miért készítette a művet, és mit kéne látni rajta. VV Dóri ennek eleget is tett legfrissebb fotójával, ám úgy tűnik az ő esetében kép és szöveg nincs harmóniában egymással. A fotón ugyanis csak VV Dórit és óriási kebleit látjuk, a lány azonban álltja, a képen “szerelmével” van.

Az már pár napja tudjuk, hogy VV Dóri szívét nem más, mint Aurelio rabolta el, ám őt hosszas meredten bámulás után sem találjuk sehol a képen. Így nem tudunk másra gondolni, mint hogy VV Dórinak igazán mély érzelmei valójában önmaga vagy a mellei iránt vannak, nem pedig Aurelio hozza ki belőle. Persze az is lehet, hogy tévedünk, bár nemcsak Aureliót nem látjuk, de még egy helikoptert sem, ami őt jelképezhetné. Íme a fotó, tanulmányozzátok ti is, hátha együtt rájövünk, mire gondolt a költő VV Dóri:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top