Sztárok

Szelfi: tündéri ajándékkal lepte meg édesanyját Horváth Gréta

Nagyon cuki ajándékot kapott lányától Horváth Gréta édesanyja. A Szelfi szereplője valami olyannal lepte meg, amire az asszony már nagyon vágyott.

Horváth Gréta kiscicával ajándékozta meg édesanyját. A RTLII Szelfijének fiatal anyukája az egyik közösségi oldalon talált rá a kismacska fotójára, és azonnal beleszeretett. A cicust stílusosan Szelfinek nevezték el. “Anyukám nagyon szereti a macskákat, már régóta tervben volt egy kiscica” – mesélte lelkesen Horváth Gréta. “Egy közösségi oldalról választottam ki Szelfit, az az elvem, hogy állatért nem adunk ki pénzt. Annyi otthontalan kutyus és macska van a menhelyeken, megérdemlik, hogy családot kapjanak. Így nálunk csak menhelyi mentett állat jöhet szóba” – magyarázta az egykori szépségversenyző, aki hozzátette, Szelfi cicát hatalmas örömmel köszöntötte az egész család. “Mindenki odavan érte, igazi szobacicus lett pár nap alatt. Szüleim kutyája, Patrik is barátságosan fogadta a kis jövevényt.”

Szelfi: tündéri ajándékkal lepte meg édesanyját Horváth Gréta

Horváth Gréta élete nehéz időszakában van most. A fiatal édesanya nemrég egyedül maradt a gyermekével, és jelenleg házasságát próbálja megmenteni. Arról pedig, hogy miért vállalta a szelfis szereplést, ebben a videóban mesél:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top