Sztárok

Látványosan lefogyott VV Dóri – fotó

VV Dóri, amióta véget ért való világos pályafutása, kemény munkába kezdett, hogy megszabaduljon a villában felszedett kilótól. Egyik friss fotóján pedig látszik, nagyon jól halad.

Nem szokatlan jelenség, hogy a valóságshow-szereplők a bezártságban töltött idő alatt kicsit meghíznak. Így volt ez az Éden Hotel és a Való Világ játékosaival, köztük VV Dórival is. A lány pedig azt követően, hogy kiszabadult a villából, azonnal fogyókúrába kezdett, és ez már látványos eredményt hozott. VV Dóri egyik legújabb fotóján a karján vettük észre, mennyire lefogyott az elmúlt időben:

Kezdem visszanyerni a villa elotti formam ????????????????????

Posted by Dóra Imola Török – VV DÓRA Official on Saturday, June 20, 2015

Így pedig tovább nézelődtünk VV Dóri oldalán, és néhány szexi bikinis fotóra is bukkantunk:

VV Dóri egyébként nemcsak lefogyott, hanem a szerelem is rátalált. Bár a villa falai között nem sikerült párt találnia magának, a kinti életben mégis rábukkant VV vezetéknevű kedvesére. VV Dóri ugyanis Aurelióval jött össze, akit már be is mutatott a családjának, sőt már utaztak is együtt, amiről szerencsére fotó is készült:

Megálló Dubai felé????????????

Posted by Dóra Imola Török – VV DÓRA Official on Tuesday, June 2, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top