Sztárok

Megduplázta testsúlyát Lilu – fotó

Lilu nagy és emlékezetes dologra vállalkozott. A csinos műsorvezető pedig nem bíz semmit a véletlenre, az eseményhez még azt is bevállalta, hogy súlya dupláját magára pakolja.

Lilu élete egyik legmenőbb utazásra készül, az RTL munkatársa ugyanis elrepült Angliába, hogy részt vegyen a világ egyik leghíresebb zenei eseményén, a Glastonbury fesztiválon. A külföldi bulizáshoz pedig Lilu nem kis csomaggal indult neki, egy akkora hátizsákot pakolt össze, amivel testsúlya a duplájára nőtt. Lilu szuper formában van, nagyon odafigyel arra, mit eszik, és a mozgás is fontos szerepet játszik az életében, így valószínűleg nem lehet nagyon nehéz, de azért csomagja mérete a fotó alapján tényleg meglepő.

Persze az is biztos, hogy Lilu nemcsak minden időjárásra megfelelő ruhát pakolt be magának, a hátizsákban egy sátor is lapul. Néhány napja Lilu egy fotóval elárulta, most fog életében először sátorozni.

Annak ellenére, hogy a műsorvezetőnő még csak most indult, máris nagyon alaposan dokumentálja az utat. Így azt is tudjuk, hogy fesztiválozás ide vagy oda, Lilu azért még tett egy látogatást a fodrásznál:

Mondjuk a hajunkat még megcsináltattuk???????????? #ugysemmossuknapokig #london @drybylondon

A photo posted by Lilu (@lilugram) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top