Sztárok

Hollywoodi sztárokkal bulizott együtt Palvin Barbara

Persze a magyar modell is ma már világsztár, mégis mindig menő, amikor kiderül, más világszerte ismert emberekkel találkozik. Palvin Barbara szerdán egy New York-i filmbemutatón bukkant fel.

Palvin Barbara mint az egyik legismertebb szupermodell, gyakran találkozik világhírű emberekkel. Kedd este pedig olyan hollywoodi sztárokkal bulizott együtt, mint Mark Wahlberg, Amanda Seyfried és Liam Neeson. Palvin Barbara ugyanis a Ted 2. New York-i bemutatóján járt, és szerencsére nem ment el szelfi nélkül egy ilyen nagy esemény mellett.

had fun with these lovely ladies at the Ted 2 premier ???? ????

A photo posted by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Elég nehezen tudjuk azonban követni, hogy Palvin Barbara mikor hol jár, hiszen egy hollywoodi hírességhez hasonlóban, a világ minden táján vannak munkái. Három hónapja még Ausztráliában volt, ám a cannes-i filmfesztiválon is részt vett. Mivel azt tudjuk róla, hogy imád bulizni, reménykedünk benne, hogy hamarosan valamelyik magyar fesztiválon látjuk majd viszont.

A Ted 2. előzetesét a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top