Sztárok

Szomorúbban még senki sem jelentette be a terhességét, mint Bristol Palin

Még akkor is szívesen megölelnéd Bristol Palint, ha éppen fogalmad sincs arról, kicsoda. Elég elolvasnod, hogyan jelentette be a második terhességét.

Jellemzően boldogsággal és örömmel átitatott levelekkel, videókkal jelentik be a hírességek a terhességüket, Bristol Paliné viszont valószínűleg az egyik legszomorúbb nyilatkozat, amit valaha olvastál.

“Szeretném, srácok, ha ti tudnátok meg elsőként, hogy terhes vagyok. Őszintén szólva, erősen tartanom kell magam, hogy ezt végig tudjam csinálni” – írta a blogjában Bristol Palin.

A most 24 éves Bristol Palin édesanyja miatt vált ismertté, aki a 2008-as elnökválasztáson az Egyesült Államok alelnöki székéért indult. Sarah Palin családcentrikus kampánya közben jelentette be, hogy az akkor 17 éves lánya gyereket vár.

Sarah Palin családja pillanatok alatt vált ismertté 2008-ban
Sarah Palin családja pillanatok alatt vált ismertté 2008-ban

Bristol 2008-ban hozta világra a kisfiát, Trippet, és bár szó volt róla, hogy a gyerek apjával összeházasodnak, Levi Johnstonnal kétszer is felbontották az eljegyzésüket. Idén márciusban hivatalos közlemény tudatta, hogy Bristol Palin eljegyezte magát az amerikai tengerésszel, Dakota Meyerrel, majd májusban Sarah Palin jelentette be, hogy a pár az utolsó pillanatban lemondta az esküvőt.

Márciusban boldogan újságolta Bristol Palin, hogy szerelmes
Márciusban boldogan újságolta Bristol Palin, hogy szerelmes

Mindezek fényében talán kevésbé furcsa Bristol Palin szomorú hangvételű bejelentése, amit tudott még fokozni.

“Tudom, ez nagy csalódás volt és lesz a családomnak, a közeli barátaimnak és sokatoknak. De kérlek benneteket, hogy tiszteljétek a magánéletemet és a fiamét, Trippét ebben a nehéz időszakban. Nincs szükségem kioktatásra, sem együttérzésre.”

Bristol Palin bejegyzésének teljes szövegét közzétette egy New York-i magazin, az újságíró szerint pedig mindenki együtt érez Bristol Palinnal. Ezzel pedig mi magunk is egyetértünk, hiszen nehéz helyzetben van. Nem tudhatjuk, miért alakult így az élete, miért nem házasodott össze a gyereke apjával. Viszont odaadó anya, aki mindenek elé helyezi a fia és születendő gyereke érdekeit. 

zoo with my #TrippEaston

A photo posted by Bristol Palin (@bsmp2) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top