Sztárok

Csodálatos divatbaki: Justin Biebernek öltözött Kris Jenner

A Kardashian lányok édesanyja, Kris Jenner két hatalmas meglepetést is okozott a napokban egy divatbemutatón. Az asszony kivételesen nem pakolta ki kebleit a vörös szőnyegen, sőt egy olyan ruhába rejtette őket, amilyet korábban Justin Bieberen láttunk.

Kris Jenner nincs könnyű helyzetben. A rivaldafénnyel táplálkozó celebnő már hetek óta nem tudott a címlapokra kerülni, hiszen mindenkit jobban érdekelt férje nemváltása és lánya várandóssága. Ám nem kell aggódni Kris Jennerért, megtalálja a módját, hogy felhívja magára a figyelmet, most éppen egy hatalmas divatbakival.

Jenner a napokban egy férfi kollekció bemutatóján járt, így az eseményre stílusosan egy olyan dzsekiben érkezett, amit a bemutató célközönségének terveztek. Az ötlet még jó is lett volna, ha nem akad meg minden divatban jártas újságíró szeme azon, hogy Kris Jenner pontosan azt a kabátot viselte, amit pár hónappal ezelőtt Justin Bieber öltött magára.

Csodálatos divatbaki: Justin Biebernek öltözött Kris Jenner

Persze, ha jobban megnézzük, az aranyveretes ruhadarab uniszex is lehet, és lássuk be: Justin Bieber nem a nagybetűs Férfi megtestesítője, de mégis ő horda előbb. Ráadásul Jenner nemcsak Justin Bieber kabátját koppintotta le, hanem nadrágja és csizmája is nagyon hasonlít az énekesére. Kris Jenner ennyi erővel pedig igazán kiszőkíthette volna a haját az eseményre, hogy teljes legyen az átalakulás

Csodálatos divatbaki: Justin Biebernek öltözött Kris Jenner

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top