Sztárok

Erotikus pózban fotózták le Palvin Barbarát

Nagyon kihívó kép jelent meg a világhírű magyar modellről. Bár Palvin Barbarát már sokféle fényképen láttuk, ennyire erotikus felvétel talán még nem készült róla.

Palvin Barbarának nagy álma vált valóra, hiszen végre együtt dolgozhatott Mert Alas és Marcus Piggott fotósokkal. A két művész arról híres, hogy provokatív és egyben szofisztikált portrékat készítenek női modelljeikről. Most végre Palvin Barbara is sorra került, akiről ez alkalommal levetkőztették a kislányos bájt, és egy kifejezetten erotikus pózban örökítették meg. A fotó valóban nagyon különleges lett, ezért nem lepődünk meg, hogy Palvin Barbara nagyon büszke erre a közös munkára.

Barbi az egyik legfoglalkoztatottabb modell jelenleg. Szinte minden alkalommal, mikor közösségi oldalaira posztol fotókat, a világ különböző pontjairól jelentkezik. Legutóbb egy New York-i filmbemutatón, a Ted 2. premierjén bukkant fel, ahol szokásához híven világsztárokkal bulizott együtt.

Palvin Barbaráról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top