Sztárok

8 műsor, amiben el tudjuk képzelni a születésnapos Berki Krisztiánt

Friderikusz Sándor szerint most éppen Berki Krisztiánra van igény, de az ő ideje is lejár egyszer, ahogyan korábban például Alekoszé. Eljátszottunk a gondolattal, hogyan maradhatna Berki a képernyőn, és ezekben a műsorokban igazán el tudjuk őt képzelni. A ma 35 éves Berki Krisztiánnak születésnapjára kívánunk egy újabb műsort.

1. Kedvenceket klónozna

Szinte már látom magam előtt, amint megismerjük Berki Krisztián érzelgős oldalát, amikor együtt sír és együtt örül a kiskutyáknak. Az I Cloned My Pet, vagyis Klónoztam a kedvencem nevű produkció önmagáért beszél. A TLC verziójában olyan emberek jelentkezhettek, akik a kedvencüket akarták visszakapni. Ehhez annyi kellett, hogy Dél-Korába kiküldjenek klónozásra alkalmas DNS mintát, és 50 ezer dollárt.

Nem ez az egyetlen klónozós műsor. Berki Krisztián azonban bármelyik megható kutyás jelentben megállná a helyét. A legbizarrabb verzióban több kis gazdi versenyez, hogy egyiküknek a koreai laborban létrehozzák a kedvence klónját. A műsorban mindenki megkapja a halott kutyája porcelán mását (!), és a különböző feladatok során vigyázniuk kell rá. Az nyer, akinek utoljára megmarad a porcelán állata. Hát nem lenne könnyű elképzelni, hogyan vigasztalja Berki a kiesetteket? Vagy hogyan beszélget majd a nyertessel? Elvégre, Berki Krisztián szereti az állatokat.

8 műsor, amiben el tudjuk képzelni Berki Krisztiánt

2. Legyek ura Berki módra

Berki Krisztián lehetne a megtestesült Ovizsaru, és Arnold Schwarzeneggerhez hasonlóan rendet vághatna a gyerekseregben. A Kid Nation egy gyerekbirodalom. Negyven gyereket, mind 8 és 15 év közötti, egy elhagyatott városba letesznek, ahol maguknak kell boldogulni. A show A Legyek Ura könyv hangulatát igyekezett megeleveníteni, de rengeteg balul sikerült akció, sérülés után levették a produkciót a műsorról.

Pedig, egyetlen felnőtt “felügyelővel” a show megmenthető lenne, és már látom is magam előtt, ahogyan Berki Krisztián 40 gyerek biztonságára vigyáz. Kíváncsian figyelném, hogyan boldogul. Azt már tudom, hogy hajat fonni kiválóan tud.

Meg, hogy Natasa Zselyke lányát percek alatt hipnotizálni tudja.

8 műsor, amiben el tudjuk képzelni Berki Krisztiánt

Ezeknek a képességeknek éppen úgy hasznát veszi, mint a sporttudásának. Elvégre, 40 gyerek előtt tekintélyt kell szerezni. És őket nem lehet megvásárolni, pedig Berki Krisztián megszokta, hogy pénzért bármit megkap.

8 műsor, amiben el tudjuk képzelni Berki Krisztiánt

3. Berki valódi Supermanként

A koreai műsor, a Superman is Back apákról szól, akik otthon maradnak a gyerekkel 48 órára. A gyerek anyját az első rész elején látjuk elmenni, és vagy hagy egy listát, amit az apának teljesítenie kell, vagy az apáknak új programokat kell kitalálniuk a gyerekekkel, amit még nem csináltak korábban. Minden részben több családhoz pillanthatunk be, akik állandó szereplők.

Az apák az ismert barátoktól vagy családtagoktól kérhetnek segítséget, társaságot. Narrátorként pedig Berki Krisztián sietne a magyar versenyzők segítségére, tanácsadóként, megmondhatná, hogyan kell pelenkázni, adhatna étkezési tippeket vagy éppen a legmenőbb helyekre küldhetné a kétségbeesett apákat. Mindenesetre Berki Superman szerepében nem elképzelhetetlen.

8 műsor, amiben el tudjuk képzelni Berki Krisztiánt

4. Dadagirl

Az indiai produkció a régi Mónika show és Balázs show hangulatát idézi fel. 

A lényege, hogy a versenyzőknek három fokozatú megaláztatást kell kibírniuk, a Dadagirl: Győzd le a zaklatókat című produkcióban. A műsorvezető koordinálja a részeket, és ő vezeti fel a Szörnyet, a Vadbarmot és az Istennőt. Mindegyikük valahogyan inzultálja a versenyzőket, akik akkor nyernek, ha sikerül minden megaláztatást kibírniuk. Berki Krisztián indiai verzióját már láthattuk a videón, de nemcsak ezért lenne alkalmas erre a műsorra. A show-man korábban maga is a legkülönbözőbb dolgokat bevállalta a győzelemért. Hogy csak egyet említsek, női ruhába bújt. Szóval, pontosan tudja, hol a határa annak, hogy másokat kellemetlen helyzetbe hozzon.

8 műsor, amiben el tudjuk képzelni Berki Krisztiánt

5. Berki hadnagy szolgálna és védene

Az Armed and Famous műsorban több C kategóriás sztárt összegyűjtenek a műsor készítői, hogy rendőrnek képezzék ki őket. A felkészülés pedig véresen komoly, amelynek része a helyszínelés és minden rendőri munka.

Amerikában például a Latoya Jackson és Jack Osbourne mondott igent, és a kiképzőtisztek mellett a műsor házigazdája irányította őket epizódról epizódra. Berki Krisztián tanácsokat adhatna a versenyzőknek, hogyan bírják jobban a kiképzést, mert az izmait elnézve, az edzésre komoly hangsúlyt fektet a showman.

8 műsor, amiben el tudjuk képzelni Berki Krisztiánt

Vagy éppen a versenyzőkkel együtt Berki Krisztián is kipróbálhatná, hogyan tudna hatástalanítani egy igazi bombát. Remélhetőleg, nem tenne kárt magában.

8 műsor, amiben el tudjuk képzelni Berki Krisztiánt

6. Meztelenül mehetne a dzsungelbe

Berki Krisztiánt kalandos dzsungeltúrára küldhetnék a programszerkesztők. A brit Naked Jungle tévéshowban a versenyzők meztelenül küzdenek, a különböző fizikai feladatok közben pedig nehezen tudták volna magukat takargatni. A műsor eredeti verziójának veszte az volt, hogy aki a meztelenség miatt nézte volna, azoknak a tévében illendően kikockázott versenyzők nem nyújtottak eleget, akik viszont a kihívásokra és a küzdelemre voltak kíváncsiak, azokat nem akartak meztelen embereket. A Celeb vagyok, ments ki innen! és a Discovery műsor meztelen túlélőshow-ja kombinációjának falevelekkel takart változata talán szalonképes lenne. Az Éden Hotel pőreségéhez szokott Berki Krisztián kiváló műsorvezető lenne, hiszen nem jön zavarba a pikáns pillanatoktól, ahogy azt az Édenben bizonyította. Igaz, egyetlen fügefalevélben műsort vezetni is más szituáció lenne, de könnyel el lehet képzelni.

8 műsor, amiben el tudjuk képzelni Berki Krisztiánt

Mivel az eredeti műsor erősen korhatáros és csak erős idegzetűeknek ajánljuk, mi nem mertük ide betenni a bemutatót.

7. Parental Control

A műsorban szülők vállalkoznak arra, hogy a gyereküknek megfelelő partnert találjanak. A csavar a sztoriban, hogy mindegyik gyereknek van már udvarlója, csak éppen a szülőknek nem tetszik a gyerek választottja.

Az öt évvel ezelőtt bemutatott show európai változatának biztosan nagy sikere lenne Berki Krisztián vezetésével, aki megpróbálna a szülők és az utált barátnő/barát közé állni. Amilyen határozott véleménye van, és amilyen életbölcsességeket szokott megosztani, biztosan szívesen adna tanácsokat. Arról nem is beszélve, hogy elképzelem Berki Krisztiánt: a kislánya udvarlóival ő sem bánna kesztyűs kézzel.

8. Tommy Lee Goes To Collage

A Moetly Cure együttes frontembere beiratkozott az egyetemre, és a show részeként végig követik a vizsgáit, a bulikat vagy azt, hogy tanul éppen. Berki Krisztián hivatásos show-mant bármelyik egyetemen megnézném diákként. Különösen, miután ő magáról és a képességeiről egészen határozott véleménnyel rendelkezik.

Elég hülye vagyok ahhoz, hogy sikeres vállalkozó legyek…!Szerintem vezetni annyi, mint vízióban gondolkodni, döntést…

Posted by Krisztian Berki on 2015. május 29.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top