Sztárok

Berki Krisztián százezer forintért levetkőztette Varga Viktort – videó

Csak pislogni tudunk azokat a jelenteket követően, amelyek csütörtökön lezajlottak a FEM3 reggeli műsorában. Berki Krisztiánnak sikerült ismét olyan dolgot tennie, amivel a nézőket és Czippán Anettet is sokkolta.

Nagyon erősen indult a csütörtök, ezt pedig ismét Berki Krisztiánnak köszönhetjük. Az Éden Hotel házigazdája és a TV2 univerzális műsorvezetője, Czippán Anettel látta vendégül Varga Viktort, a találkozás alatt pedig Berkiből kibújt üzletember. Az énekes ugyanis egy olyan atlétában érkezett, melyre ő maga festette a mintát, ez pedig annyira megtetszett Berki Krisztiánnak, hogy eldöntötte, mindenáron megszerzi a ruhadarabot. Varga Viktor persze nem adta olcsón a – stílusosan – Mona Lisával díszített pólót. Berki Krisztiánnak százezer forintot kellett fizetnie azért, hogy az énekes félmeztelenre vetkőzzön, és átadja neki a pólót, a pénzt pedig természetesen a zsebéből vette elő. A jelenetet a döbbent Czippán Anett kommentálta: “Te jó ég! Mi történik itt? Hát sokkot kaptam” – adott hangot a mi gondolatainknak is a műsorvezetőnő.

Berkinek egyébként egyik hobbija lehet, hogy valószerűtlen pénzösszegeket rángat elő a nadrágjából. Lassan már fel is léphetne ezzel a produkciójával, olyan jól megy neki. Korábban az Éden Hotel indulása előtti sajtótájékoztatón mutatta be ezt a trükköt, akkor húszmillió forintot varázsolt elő.

Berki Krisztián és Varga Viktor kora reggeli üzletelését a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top