Sztárok

Ezzel a 7 tanáccsal jobbá teszi az életedet Kim Kardashian

Kiemelkedően jól dokumentált az élete Kim Kardashiannak, aki most úgy döntött: más sztárokhoz hasonlóan ő is saját honlapot üzemeltet. A rajongói már alig várják, miket oszt majd meg, de személy szerint is kíváncsi vagyok, mi újat tud mondani vagy mutatni a celeb.

Ami a Kim Kardashian oldal jellegét illeti, arról vajmi keveset osztott meg a sztár. Mivel azonban manapság egyre több színésznő, modell és énekes indított életvezetési tanácsadással, divattal, lakberendezéssel és lelki bajokkal foglalkozó honlapot, erős a gyanúm, hogy Kim Kardashian sem akar kimaradni semmi menő dologból. Mint már korábban mondta, a rajongói szomjaznak a tanácsaira.

Erre a 7 dologra tanít meg Kim Kardashian

Ő pedig bárkinek szívesen segít, de ahogy azt friss bejegyzése is mutatja, már nagyban gondolkodik a celeb.

KIMKARDASHIANWEST.COM COMING SOON

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Mindez persze a rajongók és a mi legnagyobb örömünkre.

Erre a 7 dologra tanít meg Kim Kardashian

Ráadásul, mivel Kardashian érdeklődési területe nagyjából a ruha–megjelenés–család témakörökre korlátozódik, a szűk keresztmetszet is valami életmódblogot sejtet. Viszont bármit is csinál, az biztos, hogy mindent belead majd.

Erre a 7 dologra tanít meg Kim Kardashian

Ha valaki megunta már Gwyneth Paltrow erőltetett okoskodását vagy éppen Blake Lively elképesztő tökéletességét, annak biztosan üdítő változatosság lesz Kim Kardashian oldala. A 2007 óta Amerika-szerte ismertté vált celeb gyakorlatilag abban a legjobb, hogy figyelmet vívjon ki magának, az önimádatot csúcsra járatja, és bármivel, de tényleg bármivel képes a középpontba kerülni. 

Erre a 7 dologra tanít meg Kim Kardashian

“Ha akarok valamit, azt megszerzem magamnak. Ha valamit jobban tudnék csinálni, úgy csinálnám. Ebben nincs titok” – mondta egyszer a szereplési vágyáról ismert Kardashian család valóságshow-jában.

Eljátszottunk a gondolattal, mit tudna tanítani Kim Kardashian az olvasóinak?

1. Légy magaddal mindig elégedett!

Alap, erről nincs is mit mondani, hiszen Kim Kardashian még a smink nélküli szelfiket is fél óráig próbálgatja saját bevallása szerint, amihez én fejben azért hozzáadnék még egy fél órát, legalább. De mindegy is, hogy ő mitől érzi jól magát, ha sikerülne átadni az üzenetet hogy szeresd magad  akkor szép munkát végezne.

Erre a 7 dologra tanít meg Kim Kardashian

 2. Merd vállalni az érzéseidet!

Mindegy, hogy szomorú vagy éppen valami miatt, bátran merj sírni, mint Kim Kardashian.

Erre a 7 dologra tanít meg Kim Kardashian

De akkor se fogd vissza magad, ha vidám vagy, ha haragszol valakire, vagy ha éppen unod az egész beszélgetést.

Erre a 7 dologra tanít meg Kim Kardashian

 3. A család mindenek előtt áll

A Kardashian klán az egyik legösszetartóbb család, még akkor is, ha vannak konfliktusaik. A 2007 óta tartó valóságshow-ban volt már minden, de még a forgatókönyvírók sem tudnának olyan jeleneteket megtervezni, mint amilyeneket a hatalmas szereplési vággyal megáldott család produkál. Amióta pedig megszületett Kim Kardashian kislánya, azóta a férjével, Kanye Westtel naponta kimaxolják a cukiságfaktort.

Erre a 7 dologra tanít meg Kim Kardashian

4. Szelfizés művészetéből különórákat adhat

 Manapság már annyira sűrűn fotózzák magukat az emberek, hogy vannak városok, ahol betiltották a szelfibotot, máshol pedig a szelfizést is. Ettől még persze nem csökkentek drasztikus mértékben a szelfik, de csak kevesen tudják ezt mesteri szinten űzni. Kim Kardashiantól nyugodtan vehetünk lckét, a kezdőtől a haladó szintig mindenkiből szelfikirályt vagy -királynőt csinálna rövid idő alatt.

Erre a 7 dologra tanít meg Kim Kardashian

5. Csinálj a hátrányból előnyt, ne szégyelld az alakod

Nem mondhatni, hogy Hollywood-kompatibilis lenne Kim Kardashian alakja. “Amikor Paris Hilton azt mondta, hogy nagy a fenekem, akkor csak annyit válaszoltam: nekem legalább van”  mondta a celeb, aki úgy döntött, hogy méretes hátsóját meg sem próbálja lefogyasztani, hanem inkább ez lesz a védjegye. Sikerült. Ma már ő az első számú “fenékkirálynő”, letaszítva a trónról Jennifer Lopezt és Beyoncét.

Erre a 7 dologra tanít meg Kim Kardashian

6. Találd meg azt, aki támogat téged

“Sokan akarnak Kim Kardashianek lenni, de én vagyok Kim Karadshian” az ilyen és ehhez hasonlóan önelégült megjegyzésekkel nem toboroz barátokat a celeb, akit ez bizony néha megvisel, mert hát ki ne szeretné, ha szeretik? Viszont tuti módszere van arra, hogy éld túl a nehéz pillanatokat: találj valakit, akiben megbízol, aki támogat, és akivel egy hullámhosszon vagytok.

Erre a 7 dologra tanít meg Kim Kardashian

7. Merd magadat kinevetni: mert az önirónia fontos

Kim Kardashian is érti a tréfát, de csak addig, ameddig még őt szórakoztatja. Viszont sokszor kifigurázza saját magát, az önirónia ugyanis tényleg fontos.

Erre a 7 dologra tanít meg Kim Kardashian

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top