Sztárok

Victoria Beckham megható üzenetétől te is elérzékenyülsz

Most kapaszkodj meg! Victoria Beckham és férje a héten már 16. házassági évfordulójukat ünneplik, a nagy esemény kapcsán pedig az egykori énekesnő nagyon szép üzenetet küldött párjának.

David és Victoria Beckham már a kilencvenes évek óta a nyilvánosság előtt élik életüket, így természetes, hogy nagyobb örömeiket rajongóikkal is megosztják. A pár a héten ünnepelte tizenhatodik házassági évfordulóját, Victoria Beckham pedig egy nyilvános üzenettel kedveskedett férjének. A divattervező egy megható családi fotót küldött Davidnek, ami mellé ezt írta: “Boldog évfordulót, nagyon szeretlek. Nagyon büszke vagyok a csodálatos családunkra.” Victoria Beckhamékről a fotó egyébként nem máshol, mint Elton John tavalyi esküvőjén készült.

Happy anniversary, I love u so much x I'm so proud of our beautiful family x

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

A család legifjabb tagja, Harper már azóta is rengeteget nőtt, és rendszeresen elolvadunk, mikor édesapjával látjuk őket együtt cukiskodni. Ha pedig még jobban el szeretnél érzékenyülni, íme egy galéria Victoria Beckham kislányáról:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top