Sztárok

Schobert Norbiról olyan videó készült, hogy nem hisszük el

Schobert Norbiról már sokféle felvételt láttunk. Ismerjük szinte minden arcát, amit a rajongóival szívesen megoszt, ám izmainál és mosolyánál sokkal ritkábban mutogatja táncos lábait. Nem is értjük, miért.

A nap videója címért bátran indulhat egy Schobert Norbiról készült felvétel. Rubint Réka és családja jelenleg Törökországban van, ahol a munkát összekötik a szórakozással. Schobert Norbiék külföldön tartanak tehát tábort, és ez a műfaj megköveteli az esti vigadást. Természetes, hogy mikor leszáll az éj, felcsendül a zene, és még Schobert Norbi is táncra perdül. A táncikáló edzőről szerencsére videó is készült, mi pedig alig tudjuk elhinni, hogy csapatja a zenére Norbi. Ami pedig ennél is jobb, Rubint Réka szintén csatlakozott hozzá:

Òriàsi a buli, feje tetejère àllt a kamera is

Posted by Rubint Réka oldala on Sunday, July 5, 2015

Mikor Schobert Norbi és Rubint Réka éppen nem edzést tartanak, vagy nem az éjszakába táncolják be magukat, akkor arra is van idejük, hogy kimenjenek a tengerpartra. És ha már a napsütötte homokra érnek, akkor Rubint Réka szívesen pózol néhány valószerűtlenül dögös fotóhoz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top