Sztárok

Sztárdoktorral találkozott Vajna Tímea

Újabb nagy dobásra készül Vajna Tímea. A Miss Universe Hungary tulajdonosa az új projekthez a hazai tévézés sztárorvosával, dr. Tóthtal állt össze.

Valami nagyon titokzatos munkába vágott bele Vajna Tímea. A Miss Universe Hungary tulajdonosa, miközben fesztiválozik, kutyákat ment és Donald Trumppal csatázik, arra is szakít időt, hogy egy új projekttel rukkoljon elő.

Ám sajnos egyelőre csak nagyon keveset árul el erről. Ami biztos, hogy Vajna Tímea a sztárdoktorral, dr. Tóthtal készül valamire, és azt ígéri, ami találkozójukból születik majd, mindenkinek tetszeni fog. Persze nagyon felcsigázta a kíváncsiságunkat, így gyorsan fel is hívtuk, ám ennél többet nekünk sem árult el. “Egyelőre nem beszélünk erről, csak annyit lehet tudni, hogy találkoztunk – mondta röviden Vajna Tímea. Szerencsére a nagy találkozásról azért született néhány fotó, így azt meg tudjuk mutatni, milyen volt a hangulat.

Ilyen az, amikor Vajna Tímea és a sztárdoktor együtt vidámak:

És amikor elmélyülten beszélgetnek komoly dolgokról:

Ti mit gondoltok, miről volt szó Vajna Tímea és dr. Tóth között?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top