Sztárok

Hódi Pamela bikinijét akarják a követői

Bomba jó formában van Hódi Pamela, amit meg is mutatott a legutóbbi bikinis posztjában. A medencés képeken azonban legtöbben nem a lapos hasát vették észre elsőre.

Októberben lesz két éve, hogy Hódi Pamela megszülte a kislányát, Berki Natasa Zselykét, és joggal büszke arra, hogy gyorsan visszanyerte szülés előtti alakját. 

Pamela legutóbbi bikinis képein is elámulhattunk, milyen lapos a hasa. 

Meglepő, de a hozzászólók többsége nem is annyira Hódi Pamela alakját dicsérte, hanem inkább arra voltak kíváncsiak, Pamela honnan szerezte a látványos fehér bikinijét.

A bikini annyira felkeltette mindenki figyelmét, hogy bár Nati is szerepel a képen, furcsa módon ezúttal nem került az érdeklődés középpontjába.

Persze Hódi Pamela követői már megszokhatták, hogy ritka az a kép, amelyen Nati nem szerepel, hiszen az édesanyja viszi magával mindenhova. Minap például a kozmetikushoz is.

Sokszor megkapom a kérdést, hogy kivel van Nati míg a dolgaimat intézem☺️ Mivel bölcsikébe nem jár, és a “barátnői” sem …

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on 2015. július 20.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top