Sztárok

10 videó Bobbi Kristináról – ilyen volt Whitney Houston lánya

Sorra búcsúznak a sztárvilág nagyjai Whitney Houston lányától, akiről azt mondják: mindenkit elvarázsolt, és egyetlen mosolyával jókedvre derített bárkit. Bobbi Kristinára mi is így emlékezünk.

Talán mind közül a legmeghatóbb pillanat az volt, amikor Whitney Houston a színpadon köszöntötte fel a Bobbi Kristinát a 17. születésnapját az ausztráliai koncerten.

Bobbi Kristina már kiskorában természetesnek vette, hogy a színpadon szerepel, Whitney Houston szerette, amikor a lánya mellette van. Még a videóból is érezni, milyen különleges kapcsolat volt anya és lánya között.

Amikor Whitney Houston a Central Parkban adott koncertet 2009-ben, Bobbi Kristina is a színpadra állt. Anya büszkébb nem lehet a lányára, mint amilyen az énekesnő volt Bobbi Kristinára. Whitney a legnehezebb időszakában is biztos volt abban, hogy a lánya szereti őt, amiért nem tudott neki elégszer köszönetet mondani.

“Inspirál és örömet ad, ő Bobbi” – énekelte Whitney Houston a színpadon, miközben a kislányát ölelte, aki a közönséget azonnal levetett a lábáról. 

Sokan mondták, hogy Whitney Houston élete értelmének nem a munkáját tartotta, nem számított neki a siker. Igazán büszke a lányára volt, és Bobbi Kristinából sokszor merített erőt:

Sokan elvárták, hogy Bobbi Kristina az édesanyja nyomdokaiba lépjen, tehetségesnek mondták, olyan énekesnek, akinek különleges a hangja, de meg kell találnia a saját hangját. Erről a családjáról szóló műsorban is szó esett, és arról is, mekkora rajta a nyomás, amikor például az édesanyja dalát adja elő.

Mégis, amikor énekelt, Bobbi Kristinában mindenki Whitney Houstont kereste, de erre az énekesnő lánya inkább büszke volt, mert szerinte az anyjánál csodálatosabb hangú énekes kevés volt. Hallgasd meg, milyen volt, amikor Bobbi Kristina Adele dalát adta elő.

Bobbi Kristina mindig elmondta, mennyire büszke az édesanyjára, és hálás a sorsnak, hogy Whitney Houston lánya lehet. Megható köszönőbeszédét sokan megkönnyezték 2012-ben a díjátadón.

Bobbi Kristina az édesanyja halála után elmondta, hogy mindig érzi édesanyja szeretetét, mintha Whitney Houston mindig ott lenne mellette.

Whitney Houston rajongói sok helyen ezt a videót osztották meg, ahol Bobbi Kristina és az édesanyja a színpadon álltak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top