Sztárok

Janicsák Veca veszélyeztetett terhessége miatt lemondta az esküvőjét

Őszre tervezték az esküvőt, a baba érkezése azonban mindent átírt. Janicsák Veca és párja, Ábel, már egy éve jegyesek.

A minap derült ki, hogy Janicsák Veca gyereket vár. Az ifjú pár ugyan nem egészen így tervezte az életét, hiszen Janicsák Veca még csak huszonöt, Ábel pedig huszonhárom éves, az öröm mégis óriási.

“Két évvel ezelőtt nekem a doktornőm, akiben tökéletesen megbízom, azt mondta, hogy természetes körülmények között nehéz lesz majd teherbe esnem”mondta Janicsák Veca az egyik hetilapnak. “Majd megtörtént velem a csoda, és akkor azt mondtam: ha megtörtént, hát megtörtént, akkor ezt el kell fogadni” – lelkendezett Veca.

Az őszre tervezett esküvő pedig éppen a csöppség érkezése miatt marad el. “Szeptemberben házasodtak volna össze, de mivel veszélyeztetett terhességről van szó, ez minden mást háttérbe szorít. Tőlem a fiú már egy éve megkérte a lányom kezét. Akkor úgy tervezték, hogy a családalapítás előtt mondják ki az igent, a sors azonban felülírta mindezt” – mondta Janicsák István, az énekesnő édesapja az NLCafénak.

Janicsák Vecát ágyhoz köti kisbabaája
Janicsák Vecát ágyhoz köti kisbabája

Mivel Janicsák Veca veszélyeztetett terhes, a fellépéseit is ritkítja, hiszen most még több időt kell saját magára és a pihenésre fordítania, mint eddig bármikor. Pont emiatt, mert most még több ágynyugalomra van szüksége, az énekesnő és párja, Ábel, úgy döntöttek, inkább a baba születése után rendezik meg az esküvőt.

“Nekem teljesen mindegy, hogy mikor házasodnak össze, a lényeg, hogy mindenki egészséges és boldog legyen. Katolikus vagyok, de az, hogy a szertartást mikor rendezik meg, a legutolsó dolog, ami számít. A lányom és az unokám egészsége a legfőbb szempont” – mondta büszkén a leendő nagypapa.

Az esküvő egyelőre elmarad, de Veca felhőtlenül boldog így is
Az esküvő egyelőre elmarad, de Veca felhőtlenül boldog így is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top