nlc.hu
Sztárok
Sosem látott képeket árulnak milliókért Diana hercegnő esküvőjéről

Sosem látott képeket árulnak milliókért Diana hercegnő esküvőjéről

Egy hónap múlva elárverezik Diana hercegnő és Károly herceg soha nem látott esküvői fotóit, amelyből óriási bevételt remélnek. A meghittnek mondott fotók ugyanis nem kerültek be a királyi albumba.

Összesen két embernek volt engedélye arra, hogy Diana hercegnő és Károly herceg esküvőjén fotózzon: az egyik egy felfogadott profi, a másik pedig egy családtag. Az ezekből készült válogatás került be annak idején a hivatalos fotóalbumba, amelyből értelemszerűen rengeteg kép maradt ki.

http://thepompandthepagentry.tumblr.com/post/126352386099/a-behind-the-scenes-photo-of-lady-diana-spencer

A legértékesebbek közé tartoznak azok, amelyen a néhai Diana hercegnő a leendő anyósa mellett áll, és amikor egy kisgyereket cipel a hatalmas menyasszonyi ruhájában. Erzsébet királynőről pedig egy szokatlan felvétel: a tévén nézi, ahogyan palota erkélyén álló Károlyt és Dianát éljenzi a tömeg.

Ezenfelül az is jól látható, hogy néhány családtagot bizony mellőztek a hivatalos fotókon, és betekinthetünk abba, hogy is néz ki egy esküvői fogadás a királyi családnál.

A több tucat kimaradt fényképet jövő hónapban árverezik el, és nagy bevételt remélnek ebből.

http://royalwatcher.tumblr.com/post/126352548172/newly-released-photos-from-prince-charles-and

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top