Sztárok

Megbukott Ben Affleck és Jennifer Garner terve: meddig színlelhetnek még a gyerekek kedvéért?

Ben Affleck a világ legboldogabb helyeként hirdetett Disney Worldben ünnepelte a 43. születésnapját a családjával. A képeket elnézve biztosan nem őket választanák reklámarcnak, mert Jennifer Garner és Ben Affleck, úgy tűnik, már a gyerekek kedvéért sem tudják tettetni, hogy jóban vannak.

Amióta bejelentették a válásukat, több kép készült Jennifer Garner és Ben Affleck családjáról, mint az együtt töltött tíz évben. A házaspár a gyerekeik kedvéért szerette volna megőrizni a látszatot, hogy a változás minél kevésbé zaklassa fel a kilencéves Violetet, a hatéves Seraphinát és a hároméves Samuelt. A tervük most megbukni látszik.

Míg a válás bejelentése után olyan boldog családi képek készültek róluk, mint amilyenek soha korábban, Ben Affleck születésnapján már nem volt ereje mosolyogni a párnak.

Meddig színlelhet még a gyerekek kedvéért Ben Affleck és Jennifer Garner?

A színész 43. születésnapját a gyerekek kedvéért Disney Worldben ünnepelték, Jennifer Garner ujján ott volt még a karikagyűrű, és Ben Affleck sem vette még le, de ez biztosan kevés lesz ahhoz, hogy a három gyerek ne érezze meg a változást.

Nem meglepő, ha Jennifer Garner képtelen mosolyogni. Egyre csak dagad a botrány, és egyre több apróság támasztja alá az eleinte csak kósza pletykának tűnő affért Ben Affleck és a gyerekek korábbi dadája között. A fiatal nőt lefotózták Ben Affleck bérelt lakása előtt egyik éjszaka, és a nő egyre drágább autókat és hobbikat engedhet meg magának az utóbbi időben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top