Sztárok

Menjetek szobára! Bradley Cooper és Gerard Butler nem bírt magával a strandon

Régen láttunk már ilyet, de azt most sem Gerard Butler, sem Bradley Cooper nem tudja letagadni, hogy mennyire szerelmes. A jelek szerint az sem zavarja egyiküket sem, hogy nincsenek egyedül a tengerparton.

Nem messze Gerard Butler malibui otthonától igazán szerelmes képek készültek a színészről és a 39 éves barátnőjéről. A pár már lassan egy éve együtt van, és Gerard Butler álmai nőjeként írta le Morgant.

A szerelem olyan nagy, hogy Gerard Butler le sem tudja venni a kezét a barátnőjéről, akivel úgy bújtak össze a strandon, hogy zavarba hozták a környezetüket.

Gerard Butler gets to grips with his girlfriend

Posted by Daily Mail on 2015. augusztus 17.

Gerard Butlert szerelmes kamaszként látni még most is újdonság sokaknak, hiszen a színész leginkább a nőügyeiről volt közismert. Morgan viszont tényleg mindenben tökéletesen megtestesíti Butler vágyálmát.

“Szeretem, ha egy nőnek van saját stílusa, és bármit is vegyen magára, legyen az a legegyszerűbb ruha, azt is tudja viselni” – mondta a szerelmes Butler egy korábbi InStyle-interjúban.

via JustJared

Mostanában nem Gerard Butler az egyetlen, akit magával ragad a szerelem. Bradley Cooper sem fogta vissza magát, amikor Irina Shaykkal Amalfi partjainál fürdőztek.

Menjetek szobára! Bradley Cooper és Gerard Butler nem bírt magával a strandon

Az olaszországi vakáción készült képek egyértelműen bizonyítják, hogy Bradley Cooper tényleg odavan a 29 éves modellért.

http://frenckcinema.tumblr.com/post/126451278406/via-baci-coccole-e-palpatine-hot-per-bradley

 Korábban a 40 éves sztárt csak filmekben láthattuk ennyire odaadónak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top