Sztárok

Ezért kellett aggódnia a babájáért Nádai Anikónak

Nádai Anikó egy hete adott életet a kisfiának, Patriknak. Már hazaengedték őket, de a kórházban töltött idő nem volt teljesen felhőtlen.

Nádai Anikó még alig fogta fel, hogy anya lett, máris aggódnia kellett a kisfiáért, Patrikért. A kisfiú ugyanis besárgult. “Valóban aggódtam a sárgaság miatt, de szerencsére ennek már semmi nyoma sincs. Nagyon jó végre itthon lenni, már vártam, hogy hazajöhessünk a kórházból. Patrik ráadásul nagyon jó baba. Elképesztően szerencsés vagyok, mert mintaterhességem volt, mintaszüléssel, és a kisfiam is igazi mintagyerek lett. Eszik, alszik és egy hangja sincsen. De talán a legjobb azt nézni, hogy az apukája mennyire büszke rá, ez tesz engem igazán boldoggá”mondta Nádai Anikó a Blikknek.

A sárgaság egyébként teljesen megszokott jelenség az újszülötteknél. Az érett újszülöttek 60 százalékánál, a koraszülöttek 80 százalékánál életük második–harmadik napja körül enyhe sárgaság jelenik meg. A jelenségért a bilirubin nevű anyag felszaporodása a felelős – írja a lap.

Ezért kellett aggódnia a babájáért Nádai Anikónak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top