Sztárok

Hosszú Katinkát álomutazással lepte meg a férje

Jól megérdemelt pihenését tölti világbajnok úszónőnk, Hosszú Katinka. Shane, a férje lepte meg az álomúttal.

Hosszú Katinka és férje, Shane Máltán töltik a hétvégét. Ám nem egyszerű pihenésről van szó, a pár ugyanis most ünnepli második házassági évfordulóját. Katinkáról csak úgy sugárzik a boldogság. Az úszónő kiváló eredményekkel zárta a világbajnokságot, és magánélete is láthatóan igazán jól alakul.

Máltára indultunk ma reggel, Shane meglepett egy hosszú hétvégével ezen a gyönyörű helyen a második házassági évforduló…

Posted by Katinka Hosszu on 2015. augusztus 20.

A kommentelők elárasztották gratulációkkal kedvencüket. A legtöbben a jókívánságok mellett azt írják, hogy a pár igazán megérdemelte a pihenést, amihez természetesen kétség sem férhet.

Hosszú Katinka a kazanyi vizes világbajnokságon 200 méter vegyesen és 400 méteres vegyesen is megvédte világbajnoki címét, 200 méter háton pedig harmadik. 200 méter vegyesen ráadásul világcsúcsot úszott. Egy nap pihenés után Moszkvában az idei nagymedencés világkupa sorozaton szerzett 4 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzérmet.

Sziasztok! A kazanyi Vilagbajnokságról egyenesen Moszkvába repültünk, ahol elkezdődött az idei nagymedencés Világkupa…

Posted by Katinka Hosszu on 2015. augusztus 12.

 Olvass még többet Hosszú Katinkáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top