Sztárok

Stohl András irányította az RTL Klub figyelmét Istenes Bencére

A Bors információi szerint Stohl András hívta fel az RTL Klub programigazgatójának, Kolosi Péternek a figyelmét Istenes Bencére.

Istenes Bence részben Stohl Andrásnak is köszönheti, hogy az RTL Klubnál kapott munkát. A színész az RTL Klub programigazgatójánál, Kolosi Péternél ajánlotta be Bencét. Ősszel Stohl András is új feladatokat lát el a csatornánál, a Válótársak című műsor főszerepét kapta – írja a Bors. “Az ország vezető csatornájára visszatérni, ráadásul egy ilyen jó sorozatban abszolút főszereplőként, nagyon jó érzés… Sebestyén Balázsék nagyon jók, ahogy Istenes Bence is, akiről én mondtam Kolosi Péternek, hogy figyeljen oda rá. Szerintem ő az egyik legtehetségesebb, ha nem a legtehetségesebb fiatal srác” – mondta a színész.

“Ha egy általam ennyire tisztelt ember jó véleménnyel van rólam, az külön megtiszteltetés” – reagált Stohl András dicsérő szavaira Istenes Bence.

Stohl András keltette fel az RTL Klub figyelmét Istenes Bencére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top