Sztárok

Vigyél el: Istenes Bence kedvence egy fetisiszta nő

Szombaton startol a Vigyél el! című párkereső show-műsor, amelyben a készítők szerint rengeteg érdekes figurával találkozunk majd.

Lesz olyan, aki mindenkivel azonosul, lesz olyan, aki megszállottja a férfiak egy bizonyos testrészének, és lesz olyan, aki már három autóbalesetet is túlélt.

A Vigyél el! című műsor házigazdája, Istenes Bence szerint az RTL Klub szombat este induló párkereső show-ja tökéletesen tükrözi a mai fiatalok problémáit is, amit ő már más szemmel lát. “Szerintem azt rontják el, hogy egy ideig megjátsszák magukat. Mindenki a legjobb formáját akarja hozni, ami érthető persze, de jobb lenne, ha már egyből a természetességet hangsúlyoznák.”

Istenes Bence azt ígéri, sikongatva fogunk röhögni, mert a Vigyél el! forgatásán mindenki beleadott apait-anyait, hogy végre párra találjon.

“A lányok egytől egyig igazi nők. Rettenetesen sokat kellett várni rájuk a forgatás alatt. Hol pisilni kellett, hol éhesek voltak, hol szomjasak – nevetett Bence. – Persze mindenkinek az volt a célja, hogy a végeredmény egy nagyon jó hangulatú műsor legyen. Rengeteg munka van benne, nemcsak a stáb, de a szereplők és a nézők részéről is. Volt, hogy éjszakákon át, hajnalig forgattunk.”

huhaaaa ezeken tenyleg nagy az arcom ???????????? #vigyelel #szeptember5 #rtlklub #fotozkodjteisaplakattal

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

Istenes Bence azt is elárulta, kik azok a szereplők, akiktől mindenképpen a hasunkat fogjuk majd a nevetéstől. “A kedvencem egy olyan lány, aki mindig mindenhez ért. Bejön egy fiú, és ha azt mondja, hogy ő rejtvényt fejteni szeret, akkor a lány is ért hozzá, de ha valaki bokszol, akkor a lánynak is az a kedvenc sportja.”

De nemcsak a mindenhez értő hölgyemény lesz a Vigyél el! randishow sztárja, hanem egy fetisiszta is helyet kapott a műsorban.

“Nem tudom, mennyire beszélhetek róla, de lesz egy lány, akinek nem mindennapi a fétise. Megszállottan imádja a férfiak egyik testrészét, még nem mondom el, melyiket. Ha bárki bejött a fiúk közül, mindenkinek azt a bizonyos testrészét jellemezte” – nevetett Bence, aki kihasználva a nyár utolsó heteit, párját, Csobot Adélt, és családját is elvitte nyaralni.

koszi, h ajanlottatok… istenkiraly hely #gardaland ???????????????????? #thx #family #italy

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

“Az édesanyámékkal Olaszországban jártunk, aztán néhány nap Adél családjával Horvátországban nyaraltunk. Nagyon szuper volt, és az egész nyár is. Bevallom, kicsit ki is jöttem a formámból, szóval újra el kell kezdenem edzeni. De nyaralás alatt nem diétázom, inkább jól érzem magam, nem feszengek. Most viszont már ideje felkészülni az éves hajtásra.”

mindig csak a csibeszkedes :DDD #vegreegyutt #nyaralunk #imadas #kismano

Posted by Istenesbence on Tuesday, August 25, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top