Sztárok

Újabb királyi baba: ismét terhes Victoria svéd koronahercegnő

Katalin hercegné következő terhességéről beszélt a fél világ, a svédek pedig csak azt találgatták: vajon a Viktória koronahercegnő tényleg várandós-e? Most megerősítették a pletykákat.

Egyenesen a svéd királyi családtól származik a közlemény, szóval a találgatásoknak immár vége. “Ő királyi fensége, Viktória koronahercegnő és Daniel herceg  boldogan jelentik be, hogy a koronahercegnő a második gyermekével várandós. A szülés várható időpontja 2016 márciusa.”

Újabb királyi baba: ismét terhes Victoria korona hercegnő

A házaspár hároméves kislánya, Estelle hercegnő idén kezdte az óvodát, és Viktória hercegnőék ezt érezték a legmegfelelőbb időnek a következő gyerekvállalásra.

Estelle hercegnő a hírek szerint nagyon izgatott, hogy neki is lesz testvére, eddig ugyanis a kuzinjait tekintette póttestvéreinek, Leonore-t és Nicolast.

Újabb királyi baba: ismét terhes Victoria korona hercegnő

Hamarosan Nicolas herceg keresztelőjét ünnepli a svéd királyi család, és nem kérdés, hogy a 38 éves Victoria hercegnőről ezúttal a szokásosnál is több kép készül majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top