Sztárok

70 fölötti sztárok, akik aktívan használják a közösségi médiát

Egy 75 éves twitterező nagypapi láttán még mindig meglepődik a világ. Ebben a korosztályban már egyáltalán nem természetes a Facebook-profil, de ettől még közülük is sokan aktívak a közösségi médiában. Hogyan használják a Facebookot és a Twittert Michael Douglas, Jane Fonda, Tom Jones és a többiek?

Ma már szinte minden alig ismertnél nagyobb sztár nevével találunk legalább egy Facebook-profilt, netán Twitter- vagy Instagram-fiókot, de ezek nagy részét rajongók, jobb esetben megbízott PR-ügynökségek menedzselik, és ez látszik is rajtuk. A felsorolt, már idős korban járó sztárok azonban vették a fáradságot, és tényleg saját maguk kezelik a közösségi médiás oldalaikat, vagy legalább olyanokra bízták ezt, akik tényleg közel állnak hozzájuk, és rengeteg személyes információt és fotót osztanak meg a rajongóikkal.

Michael Douglas (71)

Aktív terület: Facebook
Douglas ugyan megpróbálkozott a Twitterrel is, de 2013 óta felfüggesztette tevékenységét. Az igazi terepe a Facebook, ahol posztjait (átlagosan heti két alkalommal rak ki valamit) másfél millióan követik. Ha új filmjét mutatják be, természetesen azt is reklámozza, de a követői jó néhány családi fotót, politikai/környezetvédelmi kirohanást, vagy őszinte, személyes vallomást is kaphatnak tőle.

Az édesanyja haláláról

I am saddened to announce the death of my beloved Mom, Diana Douglas Webster on Friday, July 3 at the Motion Picture and…

Posted by Michael Douglas on 2015. július 5.

Egy kis családi marhulás

My son Dylan says I'm an older Dumb & Dumber.

Posted by Michael Douglas on 2015. augusztus 16.

Egy atombombamentes világért

Hiroshima 70 years ago. Today, ~ 16,000 warheads between USA & Russia. Nearly $100 billion a year spent on them and the cleanup. Tomorrow, modernization!? Complete insanity.Reduce now! #nukeplans

Posted by Michael Douglas on 2015. augusztus 12.

Családi vakáció Izraelben

More from our trip to Israel. Here we are at the Western Wall in Jerusalem.

Posted by Michael Douglas on 2015. június 19.

Egy kis filmreklámozás Stan Lee társaságában

Just met Stan Lee… And he brought me an original autographed #SpiderMan drawing!

Posted by Michael Douglas on 2015. április 17.

Barbra Streisand (73)

Aktív terület: Facebook, Twitter, Instagram
A művésznő egészen aktív a közösségi médiás oldalakon, bár tény, hogy mindhárom felületén nagyjából mindig ugyanazokat az információkat/fotókat osztja meg. A magánjellegű fotókon túl Barbra Streisand jótékonysággal kapcsolatos témákban is aktív, főként a nők szívbetegségének hatékonyabb gyógyításáért küzd. Az oldalait ugyan egy profi közösségi médiás csapat kezeli, de mivel teli van személyes hozzászólásokkal, látszik, hogy mindezt maga a művésznő felügyeli.

Cuki házi kedvences

Where's Sammie?

Posted by Barbra Streisand on 2015. augusztus 27.

Nem hiszem el, hogy ezek tényleg együtt vacsoráztak

A wonderful evening at home. (L-R). Ryan Murphy, Lady Gaga, John Travolta, Barbra Streisand, Kelly Preston and James Brolin.

Posted by Barbra Streisand on 2015. augusztus 23.

Egy kis jótékonyság

Yesterday at The Women's Heart Alliance Ambassador Tea in L.A – to discuss Women's Heart Disease. The number one killer…

Posted by Barbra Streisand on 2015. május 19.

Egy csipetnyi nosztalgia

A day on the Paramount lot with the fellas. Lee Marvin, Robert Evans (Paramount VP), Barbra Streisand, Bernard Donnenfeld (Paramount VP), Clint EastwoodRock Hudson, John Wayne, Yves Montand.

Posted by Barbra Streisand on 2014. november 5.

Morgan Freeman (78)

Aktív terület: Facebook
Morgan Freemant olyan fickónak képzelem, aki naphosszat coelhói értelemben vett bölcsességeket posztolgat, és először azt hittem, hogy egyáltalán nem tévedtem, de aztán rájöttem, hogy a több százezer követővel bíró Twitter-oldala igazából csak egy paródia. Viszont a Facebook-profilja már nagyon is igazi, és itt nyoma sincs az instant bölcsességeknek. Helyette vannak Nelson Mandelaval kapcsolatos fotók, információk és idézetek, képek a forgatásokról, nosztalgiafotók, valamint az új filmek és tévéműsorok promózása. Mindez úgy tizenhétmillió (!) követőt érdekel.

Üdvözlő videó a tizenhétmilliomodik Facebook-követő jóvoltából

17 million!

Posted by Morgan Freeman on 2015. július 21.

Egy kis mandelázás

Today would have been Nelson Mandela's 97th birthday. In 2009 the United Nations declared July 18th Mandela Day- a day…

Posted by Morgan Freeman on 2015. július 18.

Ő is volt fiatal

#TBT: Where it all started. #TheElectricCompany

Posted by Morgan Freeman on 2015. április 23.

A poéngyáros

Sorry folks – Morgan Freeman

Posted by Morgan Freeman on 2014. szeptember 29.

Jane Fonda (77)

Aktív terület: Facebook, Twitter
Jane Fondáról talán kevesen tudják, de aktívan blogol (főképp környezetvédelmi témában), így a közösségi médiás felületeit részben arra használja, hogy a blogos írásait népszerűsítse. Persze ez nem minden. Celebfotókat közöl, promózza a tévésorozatát, a Grace & Frankie-t, nosztalgiázik, a férfiak és nők közti egyenlőségért kampányol, és néhanapján a családi életébe is betekintést nyújt.

Szokatlan duók

 

Yours truly with you know who Dwayne The Rock Johnson HBO #BALLERS

Posted by Jane Fonda on 2014. december 2.

Az aerobik-DVD-k őse

I hear that some of you have purchased the Original Workout…

Posted by Jane Fonda on 2015. május 8.

Családi életkép

With my son @TroyGarity and daughter-in-law Simone. Great lunch at the Standard.

Posted by Jane Fonda on 2015. március 2.

Tom Jones (75)

Aktív terület: Facebook, Twitter, Instagram
A hetven felett is sármos énekes minden területen aktív, ráadásul arra is odafigyel, hogy a kivételektől eltekintve ne mindhárom fórumára ugyanazokat a posztokat pakolja ki ugyanúgy. Aki a bolondosabb Tom Jonesra kíváncsi, az inkább az Instagram-fiókját figyelje, akit leginkább a koncertdátumok és hivatalos infók érdekelnek, az Twitteren kövesse őt, a személyesebb jellegű posztokat meg főképp a Facebookra – azért itt is van koncertinfó bőven – időzíti a mester. A voice-os mentorkodásáról főképp az Instagramon találhatunk képeket. Facebookon 1,2 millió, Twitteren pedig félmillió követővel büszkélkedhet.

Bolondozós

Have some real great fans out there!

Sir Tom Jones (@realsirtomjones) által közzétett fénykép,

Jótékonyság

Here's my Comic Relief: Red Nose Day selfie, just a little help will do good things, support Comic Relief! Text FUNNY to 70011 & donate £1 #RNDFace

Posted by Tom Jones on 2015. március 12.

A Voice székében ülve

Szuperretró

Back in the old days when I didn't have grey hair

Sir Tom Jones (@realsirtomjones) által közzétett fénykép,

Embertelen párosítás

Remember this day like yesterday,r.i.p elvis!!

Sir Tom Jones (@realsirtomjones) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top